DeletedUser44103
Vad ca si-au revenit Asasinii cu internele, mai ales "War of assasinss" liderul, credeam ca e in vacanta, cam de 2 saptamani nu mai innobilase intern..
pai tot sa razi daca aveti asa adversari slabi...nu mike ?
Rad de ei in speranta ca se vor mobiliza totusi, inca vreau sa joc triburile, nu sa ma bat cu barbarele si interne ^_^.
Esti ciudat baiete, dar spune ce ai de spusCu oricine vrea sa rada de ei. Aparent incerci sa intri in vorba sa le iei apararea, deci daca doresti sa te bag si pe tine in aceeasi oala n-am nimic impotriva, as putea incepe sa povestesc de "organizatele" facute de Asasini pentru inceput, ca de interne ne-am plictisit toti sa radem.
salutSalutari la toti colegii de pe L 39 !
Salut si tieSalutare si tie .
Sa inteleg ca internele alea pe care le-ai luat le-ai luat (ce isiruire simpatica de cuvinte , asa-i ? ) fiindca ai fost fortat , nu deoarece ai fi vrut ?
Pe L33 am avut oleaca de a face cu actualul tau trib iar internele erau foarte pretuite , asa ca...e ca si cum ai vorbii de funie in casa spanzuratului .
*bla bla*
Multumesc de compliment Denisches. ^_^
Vroiai sa ma uit la colegul meu nickolas cum i se iau satele de Asasini, sau la fel si tuica de pitesti? Daca eram atat de disperat nu-l aduceam pe TigrulAlb jos langa mine, pe sate d-ale lor, dar nu cred ca ai tu treaba cu ce se intampla pe L39 asa ca degeaba povestesc.
Ca sa te convingi, ia numara tu cate interne au luat "War of Assasins" , "nebunu999", si restul de jucatori "mari" din Asasini, si dupaia ai voie sa vi sa scri ceva despre colegii mei, sau despre mine, asta ca sa nu iti fac si print screen la statisticile de razboi.
"Esti ciudate baiete, dar spune ce ai de spus "
Multumesc de compliment Denisches. ^_^
Din punctul meu de vedere, internele sunt folosite in alte scopuri, si anume replierea jucatorilor activi pe granita.
Cand esti intemeietor de trib ( war of assasins, nebunu999) incerci sa iti intaresti granita zic eu, nu sa vezi tu care are bulinuta si sa iei toate satele ^_^. De asta ii blamez pe ei, pentru ca nu asa se joaca jocul asta, asa doar dai un log in si trimiti 2 trupe, iar eu ca inamic al lor, nu am nicio satisfactie sa joc impotriva unor asemenea jucatori, cu ce ma mai mandresc dupa?!