Ba violoncel, vezi ca ai doua trei vase de spălat. Vezi de treaba ta cât timp altii isi vad de treaba lor, sa nu te bag de unde ai venit.
Ham ham ce mai faci ? Spunei la pokemonu ala sa nu mai injure pe skype ca nu ii frumos
Ar fi culmea sa ma cert cu omu care cere deff
Hai sa terminam balciul asta, cum a zis si scama nu merita sa ne expunem noi frustrarile interne pe forumul extern. Pe joc daca o fi sa ne batem vreodata o sa vedem acolo care pe care, totusi ma indoiesc avand de vedere ca triburile din care facem parte n o sa intre prea curand pe alta lume.
Bafta pe lumea 63 si tie si lui scama si sper sa nu mai faci atacuri la persoana sau la alt trib.
Poti sa i dai block pe skype si aici sa nu mai vorbesti cu el. Nu te a deranjat el cu nimic tu ai inceput sa ne ataci. E treaba lui cat poate, a demonstrat cui trebuia sa demonstreze. Ti am zis daca o fi sa nimerim o lume vedem care e mai bun si incheiem discutia. Daca vrei ataca triburile care joaca aici pe l63 sau pe cine ai tu boala de aici nu pe noi sau cum un coleg de al tau mai sus a implicat tribul mnks.Tineti salahoru in lesa, din cate vad se baga in seama cam des, aici pe harta a rezistat 2 zile deci este sub nivelul barbarelor acel om cu apa care stie doar sa injure pe skype ca aici nu ii este permis asa mult
Atat dureaza sa baneze 100 de suporti?uuu,pe speciala chiar ar fi de urmarit macar pana in protectie....
Baieti, lumea 63 se aproprie de sfarsit, cred ca ar fi timpul sa va intoarceti la lumea reala.
Ati castigat, prin metode deloc ortodoxe, dar v-ati atins scopul.
Desigur, acest lucru este o premiera pentru voi, pentru ca mai mult ca sigur nimanui nu ii place sa joace alaturi de backstabberi, de aici si concluzia ca l63 este singura lume pe care o veti castiga vreodata.
Legat de speciale, sincer nu cred ca are nimeni chef sa se bata cu voi la bagat conturi suport, doar sunteti cei mai buni la asa ceva.
Ursule, stim ce probleme ai, pe tine te intelegem.