Salut, cum pot deschide 2 tab uri in chrome?
Nu mai fi supi!!!Sclav sa fi, noroc că ești.
Dai mesaj și după bloc, și tocmai tu, papagalul lor.
Prostitutie ambulanta
ooo,a reaparut DSA,dar ce faci,maestre?ai ramas sa arbitrezi?nu te-ai bagat la joaca?ai vrut sa fii sigur ca o sa castige in sfarsit si verzisorii tai o lume?)))Erau multi stapani ai taburilor si al milisecundelor, poate te lumineaza ei
Sclav sa fi, noroc că ești.
Dai mesaj și după bloc, și tocmai tu, papagalul lor.
Prostitutie ambulanta
Mi se pare interesant totusi ca au trecut ani si tot asa [...] ai ramas. Eu n-am plecat nicaieri, doar din cand in cand prin locuri exotice, incearca si tu, poate te mai relaxezi putin.ooo,a reaparut DSA,dar ce faci,maestre?ai ramas sa arbitrezi?nu te-ai bagat la joaca?ai vrut sa fii sigur ca o sa castige in sfarsit si verzisorii tai o lume?)))
Ne poți explica și nouă cum se face că pe fiecare lume care joaca colorații din Green tu ești desemnat admin ( e prea pe fata tot circul asta )Mi se pare interesant totusi ca au trecut ani si tot asa [...] ai ramas. Eu n-am plecat nicaieri, doar din cand in cand prin locuri exotice, incearca si tu, poate te mai relaxezi putin.
Asa frica ii e lu' maram de tribul format de pe harta BurN incat s-a aliat cu 3k-uri? like maram lui dsa si 3 k uri aliate cu green vai de capu' nostru ce a ajuns jocul asta.