la spam ne pricepem cel mai mult :))
Adenauer member Scor reacție 105 4. Dec 2011 #62 Da, dar uite ca nici la spam nu se inghesuie lumea Pe alta lume am sters 2 pagini de spam, aici nu primesc alerta de mesaj scris decat o data in zi.
Da, dar uite ca nici la spam nu se inghesuie lumea Pe alta lume am sters 2 pagini de spam, aici nu primesc alerta de mesaj scris decat o data in zi.
DeletedUser 4. Dec 2011 #64 o circulara pe l6 ca s a schimbat mod ul ... deschide o tema cu ceva nou si o sa ai treaba )
mamulus member Scor reacție 0 4. Dec 2011 #65 ete colegu asta are cu verde , cum fac sa ma fac si eu rosu aprins?
DeletedUser23722 7. Dec 2011 #68 adenauer a spus: Da, dar uite ca nici la spam nu se inghesuie lumea Pe alta lume am sters 2 pagini de spam, aici nu primesc alerta de mesaj scris decat o data in zi. Click pentru a extinde... vrei sa te ajut eu sa ai ce sa stergi?
adenauer a spus: Da, dar uite ca nici la spam nu se inghesuie lumea Pe alta lume am sters 2 pagini de spam, aici nu primesc alerta de mesaj scris decat o data in zi. Click pentru a extinde... vrei sa te ajut eu sa ai ce sa stergi?
Adenauer member Scor reacție 105 7. Dec 2011 #69 Ca de obicei saritoare Iti multumesc, am nevoie si de niste rapoarte, ma ajuti si cu ele?
DeletedUser35377 21. Dec 2011 #71 ce a ajuns si lumea 6 ....imi amintesc ce era acum cativa ani,si cum arata acum harta
Adenauer member Scor reacție 105 23. Dec 2011 #74 M-au avertizat ca forumul e pustiu...imi pare rau pisica rea ca nu ai cu cine sa arunci o barfa.
DeletedUser41217 23. Dec 2011 #75 ah, ce pacat ce singurica ma sit, nici mosu' nu vine la mine anul asta ( nu imi aduce nimeni nimic, ce pacat ( doar dezamagiri, anul asta (
ah, ce pacat ce singurica ma sit, nici mosu' nu vine la mine anul asta ( nu imi aduce nimeni nimic, ce pacat ( doar dezamagiri, anul asta (
DeletedUser41217 24. Dec 2011 #79 iti urez Craciun fericit si Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi
alex02dsa Moderator Membru personal Scor reacție 34 24. Dec 2011 #80 Și eu ție....hai cine se mai urează cu noi?