discutii privind viitoarele modificari ale regulamentului forumului

  • Autor subiect DeletedUser184
  • Data de început

DeletedUser

xblaandy...daca regulile nu-s clare si bine definite(sau sunt bine definite si ascunse)...e haosul si mai mare.
de ce nu se face o grila clara si binecunoscuta de toata lumea? asa incat atunci cand gresesti sa stii la ce sa te astepti? sa stii daca urmeaza warn sau 5 sau 10 puncte?(poate se pot si fractiona sanctiunile astea)
de ce nu se trec in regulament si micile fineturi?(...cum e ediatarea pe termen limitat etc.)Oare astea nu merita sustinere?
nu e prima data cand fac propunerea si totusi nu vad nici un raspuns cu ce ar incomoda cunoasterea grilei de cstre utilizatori pe moderatori

Daca tu vrei sa stii de exemplu ce sanctiune ti se da pentru o greseala anume se poate interpreta ca tu de fapt nu gresesti ci incalci cu buna stiinta regulamentul stiind ca ai voie sa faci 1, 2, 3 "greseli" pana sa fie luata sanctiunea cea mai aspra si anume banul. Totusi pana acum pentru unii utilizatori sanctiunea cea mai aspra nu este banul deoarece avand 2 sau mai multe conturi practic aceasta sanctiune este egala cu 0, iei ban pe un cont te muti linistit pe celalalt. Pentru aceasta categorie de utilizatori ramanea cea mai dura sanctiune stergerea de pe forum a ceea ce a postat.
 

DeletedUser26904

oricum in momentul in care vorbesti urat sau provoci sfidezi regulamentul, nu? incalci regulile, dar cred ca pot fi eviatte mai multe scandaluri legate de moderare si nici nu se va mai incalca atat de des..stiid fiecare ce risca. Cat despre conturile duble, nu asta spuneam si eu cand eram injurata de pe mai multe? :p ..dar asta pare ca se va rezolva
 

DeletedUser

Pai ar trebui sa stie toti cei care au de gand sa incalce regulamentele ca risca sa ia ban la fiecare incalcare de regulament pe care o fac. :D
Eu zic ca atata e mai mult decat suficient.
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Deja se deviaza de la subiect, nu credeti ?

Am citit ultimele pagini, se pare ca nu sunt foarte multi interesati de a-si exprima opinia si totul se tranforma in pledoarii avocatesti ale noastre penrtu sustinerea cauzelor. Intreb si eu, pentru a ma lamuri :

1. Daca se afirma ca este forumul unui joc si ar trebui sa ne limitam la el, trebuie sa dispara sectiunile off-topic si incercarile de socializare iar discutiile in afara jocului sa fie interzise ?

2. Aceasta masura (de interzicere a unor semnaturi "politice") se doreste a fi una care sa limiteze conflictele intre jucatori ? De fapt, despre ce vorbim ? De cand moderez nu a fost nici macar un astfel de conflict, sanctiuni pentru incalcarea 2.1 pe teme de politica, rasism si extermism sunt foarte rare. Atunci, care este prioritatea noastra ?
Dupa cum se stie, totul a pornit de la un post al unui user care a facut fronda cu cineva sanctionat pentru ca avea ca avatar steagul Romaniei in berna, arzand. Atentionat sa il schimbe, a sfidat echipa de moderatori. Deci, merita toata aceasta discutie ???

3. In sensul celor discutate mai sus, se va ajunge la eliminarea conflictelor prin : interzicerea semnaturilor cu Dinamo epntru a evita conflictele cu stelistii, a celor cu manelisti pentru a evita conflictele cu rockeri. Da, ar fi bine ?

4. Sunt de acord cu o modalitate mai transparenta de moderare, de altfel cred ca am postat pe undeva procedura : editare, avertisment, sanctiune, suspendare. Nu se pot face "grile" foarte exacte insa totul se desfasoara dupa o metodologie si aplicata corect si impartial. Desigur, in functie de moderator se iau decizii mai drastice sau mai blande chiar si pentru aceeasi abatere, dar tine si de comportamentul userului (Personal, daca acesta dovedeste ca nu a avut in intentie acea abatere, reactionez altfel decat fata de unul care contesta sanctiunea fara argumente).
 

DeletedUser

1.Nimeni nu interzice sa te limitezi doar la forumul asta. Inclusiv pe acest forum este o sectiune speciala unde se pot purta discutii care nu au legatura cu jocul, sectiune unde fiecare poate socializa linistit. Chiar si pe unele sectiuni dedicate politicii si propagandei s-au implementat ca si experiment teme speciale dedicate offtopicului deci nu este vorba sa fie interzise astfel de manifestari insa se doreste ca nu tot forumul sa devina un mare offtopic ci se doreste pastrarea scopului care a dus la infiintarea acestui forum si anume un loc unde sa se poata desfasura discutii despre jocul triburile.

2.Argumentele mele privind oportunitatea unei asemenea masuri care sa interzica manifestarile nationaliste, extremiste, etc. le puteti gasi aici. Din ceea ce ai prezentat Lord Adex reiese ca ar fi vorba despre un caz izolat ceea ce este total neadevarat.

3 si 4 Nu comentez
 

DeletedUser21652

pentru a evita certurile pe baza modificarii regulamentului mai ales la regula cu numarul 3 am o propunere pentru lamine si poate ca unii o sa imi dati dreptate altii nu
e doar o propunere

as fi de acord cu regula numarul 3 numai in cazul in care aceasta ar fi un pic "retusata"

"retusata" in ce sens adica sa fie interzisa postarea de poze ce tin de BPR sau postarea/deschiderea de noi teme in cadrul forumului despre BPR sau inchiderea si pedepsirea acelora care mai aduce vreun subiect gen BPR excluzand din aceasta categorie semnaturile

adica sa nu se mai discute pe forum subiecte politice xenofobe separatiste etc.
repet doar pe forum fara interzicerea anumitor genuri de semnaturi
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Totusi acesta este forumul unui joc in care consider eu ca ar trebui sa se vorbeasca doar despre jocul in sine, iar despre patriotism, nationalism si altele sa se vorbeasca in alte parte de exemplu pe forumuri dedicate acestei activitati.

Nimeni nu interzice sa te limitezi doar la forumul asta. Inclusiv pe acest forum este o sectiune speciala unde se pot purta discutii care nu au legatura cu jocul, sectiune unde fiecare poate socializa linistit.

Adica de sport ma duc sa vorbesc pe gsp, de it pe pcworld ... asa propui tu ? Sunt confuz eu sau ... ?

Din ceea ce ai prezentat Lord Adex reiese ca ar fi vorba despre un caz izolat ceea ce este total neadevarat.

Cand faci aceasta afirmatie vii si cu argumente. Cum am spus, in ultimele 3 luni nu cred ca au fost dictate mai mult de 3 sanctiuni pentru 2.1 legate de politica. Asta se poate proba, asta inseamna izolat. Deci ?
 

DeletedUser21652

ma refeream numai la aceste subiecte politice xenofobe nationaliste etc despre regula numarul 3 ca asta spune cu interzicerea semnaturilor gen BPR
numai despre politica sa nu se vorbeasca ca de aici incepem cu cearta
intelegi la ce ma refeream adex
 

DeletedUser
Adica de sport ma duc sa vorbesc pe gsp, de it pe pcworld ... asa propui tu ? Sunt confuz eu sau ... ?Cand faci aceasta afirmatie vii si cu argumente. Cum am spus, in ultimele 3 luni nu cred ca au fost dictate mai mult de 3 sanctiuni pentru 2.1 legate de politica. Asta se poate proba, asta inseamna izolat. Deci ?

Pai tu cand te uiti la gsp la televizor vrei sa vezi un meci sau ceva sport banuiesc nu telenovele, la fel si pe acest forum triburile. ro vrei sa vezi discutii despre triburi nu dezbateri politice sau nationaliste.
Argumente in sprijinul afirmatiei mele sunt sigur ca iti pot da colegii moderatori mai vechi.
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Andrei, daca in ultimele 3 luni nu au mai fost cazuri de ce trebuie sa caut acum in arhiva si sa iau o masura ? Pentru ce ?

Legat de prima fraza, inteleg ca vrei sa desfiintam off-topicul ? Nu de alta dar se mai abordeaza si teme de fotbal. Ne trimiti pe gsp deci ?
Eu zic ca rationamentul tau este limitat. Mai mult, te rog sa nu mai faci afirmatii gen : "pe acest forum triburile. ro vrei sa vezi discutii despre triburi nu dezbateri politice sau nationaliste" sau "Din ceea ce ai prezentat Lord Adex reiese ca ar fi vorba despre un caz izolat ceea ce este total neadevarat" fara sa prezinti si cifre relevante.

De exemplu, cate astfel de dezbateri ai citit in ultimele 3 luni sa zicem (exceptand aceasta tema si cea care a provocat-o) precum si cat de total neadevarate sunt cazurile izolate prezentate de mine.

Altfel risti sa iti pierzi credibilitatea iar afirmatiile tale nu vor mai fi luate in calcul si etichetate ca fara acoperire.
 

DeletedUser

Pentru ca sa poti judeca corect trebuie sa cunosti toate aspectele nu doar o parte, deci ca sa faci o afirmatie de genul ca ala e caz izolat trebuie sa te informezi in prealabil daca au mai existat astfel de cazuri. Si cel mai simplu mod in care te poti informa fara sa cauti prin arhive este sa-ti intrebi colegii care probabil au mai avut de-a face cu asemenea situatii. Ti-as recomanda cu caldura sa vorbesti cu lamine deoarece el este cel mai vechi dintre colegii tai si cel mai in masura sa cunoasca majoritatea aspectelor. Tu nu ai oferit cifre relevante cand ai afirmat ca e un caz izolat deci eu ti-am dat un sfat cum ai putea afla cat mai in detaliu despre datele problemei, asa ca nu e treaba mea sa justific nimic.
Eu cu offtopicul pe sectiunile de politica si propaganda nu am fost de acord niciodata dar asta e o alta discutie. Sectiunea offtopic este ok si zic eu este suficienta.
In ceea ce priveste credibilitatea mea nu acesta este subiectul acestui topic si tu in calitate de moderator ar trebui sa stii acest lucru si incercarile de discreditare nu isi au rostul deoarece aici vorbim despre propuneri unde si cel mai putin credibil dintre utilizatori isi poate prezenta punctul de vedere cu care nu este neaparat sa fie cineva de acord dar care ar trebui sa fie macar respectat.
 
Ultima editare de un moderator:

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
In fine, ramanem la afirmatii goale si neacoperite sau cel mult nerelevante. Ca doar nu trebuie sa le justificam. Vorbim discutii Andrei, scuza-ma.
Daca eu spun ca in ultimele 3 luni au fost acordate maxim 3 sanctiuni pentru 2.1 pe acest tip de abatere, spui ca nu sunt cifre. Merg mai departe, in masura in care in 3 luni (90 de zile) se iau peste 1000 de masuri disciplinare pentru incalcarea regulamentului fa si tu o pondere a importantei acestor masuri.

Daca insa observam ponderea ingrijoratoare a atacurilor la persoane intre jucatori, jucatori - admini/moderatori, jignirile, reclamele mascate si mai nou raspandirea de virusi, vom vedea adevaratele prioritati.
De acord, primele doua propuneri (cea cu detinerea de mai multe conturi si cea cu o mai buna definire a art. 2.1 in privinta vulgaritatilor, aspectelor dezagreabile si a reclamelor sau incalcarii drepturilor de autor) sunt foarte bine venite.

"Desi nu este subiectul topicului" - imi place asta, o scoatem fiecare cand nu ne convine desi daca analizam posturi proprii in urma avem o gramada care incalca aceasta regula ... spuneam, desi nu este subiectul topicului, am si eu o dilema in privinta moderatului : credeti ca este mai bine sa ne implicam cu deschideri de teme noi si gestionarea unora la limita regulamentului (sub sanctiuni de off topic sau spam) - genul off-topicurilor la sectiunile P&P si implicit animarea sectiunilor pe lumi, sau inchiderea lor, sanctionarea drastica a "spamerilor" si implicit adormirea sectiunilor respective ?
 

DeletedUser

s-au cam spus argumentele. acum trebuie sa hotaram:
1 un singur cont sau mai multe
2. articolul 2.1 daca sa interzica sau nu politica de orice fel pe forum (cu celelalte interdictii este toata lumea de acord)
3. interzicerea sau nu a semnaturilor nationaliste (cu celelate interdictii toata lumea este de acord)

v-as ruga sa centralizam simplu cu DA sau NU

incep eu
1. un singur cont DA
2. politica NU
3. semnaturi nationaliste DA

p.s se poate face chiar un sondaj de opinie, ar fi cel mai simplu.
 

DeletedUser

Propunerea nr. 3 mi se pare cam aiurea. O sa ajungem sa cenzuram aproape tot... sau de ce nu, fiecare post pe forum va fi intai analizat de moderatori si abia apoi afisat pe forum, cum se intampla cu comentariile pe anumite site-uri de stiri.
De ce exista moderatori la urma urmei? Sa modereze, nu?
E foarte simplu, lasati la bunul simt al utilizatorilor. Daca vreunul a calcat pe bec l-ati ars de tot si gata.
 

DeletedUser

@ Lord Adex in discutiile pe teme politice, etnice, nationaliste, etc de cele mai multe ori se recurgeau la jigniri si atacuri la persoana si de aceea protagonistii erau deseori sanctionati pentru ca ii jigneau pe altii nu neaparat pentru ca incalcau regula 2.1. Ai prezentat o statistica cu 1000 de sanctiuni in ultimele 3 luni, din aceste sanctiuni cam 70-80% sunt pentru Spam, de abia restul pentru alte incalcari de regulament.
Prin implementarea acestor masuri eu zic ca numarul sanctiunilor ar scadea cam cu 35-40% in cel mai bun caz si aproximativ cu 20% in cel mai rau caz.
Despre dilemele in privinta moderatului ar trebui sa le discuti intern cu colegii tai nu crezi? Voi sunteti moderatori nu noi.
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Andrei, nu e cazul sa iti mai arat unde te contrazici. De obicei o faceai in teme pozitionate pe pagini diferite, acum o faci in cadrul aceluia post. Daca spui ca 80% din sanctiuni sunt pentru spam (desi eu nu sunt de acord, pentru nerespectarea subiectului poate, dar articolul 2.2 este cuprinzator si se confunda cu spam off-topicul - ma gandesc ca tu, ca fost moderator, trebuia sa faci diferenta), deci, spui ca 80 % sunt pentru spam iar introducerea masurilor 1-3 va reduce numarul santiunilor cu 20-40 % desi niciuna dintre ele nu se refera la acest aspect, eu zic ca te contrazici. Sau stai rau la mate, sau nu ai argumente.
Motivele le-am explicat mai sus, totul este sa citesti pana la capat, nu mai revin. Iar acest topic nu trebuie sa devina dezbaterea noastra pe aceste propuneri si nici nu o consider constructiva din moment ce tu urmaresti numai sa ma combati pe mine, indiferent de faptul ca te dezici in cateva randuri.

"Dilema" mea este de fapt o mai veche dorinta de a consulta utilizatorii, o transparenta si o comunicare sporita pana la urma, nicidecum o problema interna cum e denumesti. De fapt, trebuie inteles ca problema moderarii nu apartine echipei, nu ne moderam intre noi si pentru noi. Sunt curios insa de raspunsul tau, ca user obisnuit.

Asadar, daca ai fi moderator, ai prefera sa inchizi teme care presupun un efort suplimentar de a judeca posturile si a le edita, muta, sterge si sanctionarea celor care "nu respecta subiectul temei" ca spameri sau dimpotriva, ai deschide si modera teme care presupun acest efort si ai dovedi ca stii sa judeci in spiritul nu doar in litera regulamentului, sporind astfel atractivitatea fata de sectiunile moderate de tine ?
 

DeletedUser

Pe acest forum discutiile offtopic sunt considerate spam si cei care discuta offtopic sunt sanctionati ca atare.
Eu consider ca nu ma contrazic deloc in ceea ce am afirmat desi cifrele s-ar putea sa nu aiba o acuritate in proportie de 100%. Iti dau un exemplu cineva sa zicem cu 5 conturi primeste ban pe un cont pentru ca a incalcat regulamentul. Sa zicem ca pe perioada cand este banat pe respectivul cont pe inca doua conturi primeste cate 2-3 sanctiuni unele pentru spam unele pentru alte incalcari ale regulamentului. Daca atunci cand respectivul cu 5 conturi primeste ban pe un cont ar primi ban si pe celelalte conturi pe care le mai are atunci cele 2-3 sanctiuni amintite mai sus ar disparea, deci s-ar imputina numarul de sanctiuni acordate de moderatori. Cazul este pur ipotetic.
Cat despre problema moderarii asta apartine exclusiv echipei de moderare deoarece voi intre voi trebuie sa va puneti de acord despre felul cum veti modera pentru ca voi sunteti moderatorii si daca voi nu va puteti intelege intre voi in ce mod sa moderati mai drastic sau mai permisiv va dati seama ca jucatorii obisnuiti vor putea invoca faptul ca pe o anumita sectiune sa spunem daca au scris la fel ca si pe o alta pe una din ele au fost sanctionati si pe cealalta nu, fapt ce va duce la nemultumiri in ceea ce priveste calitatea moderatorilor sau a felului cum se modereaza. Voi moderatorii trebuie sa actionati ca si o echipa nu fiecare dupa cum il taie capul. Vi se da libertatea sa judecati fiecare caz in parte avand in vedere anumite lucruri stipulate clar in regulamentul vostru intern pe care trebuie sa le luati in considerare, insa pentru a putea judeca corect trebuie sa analizati toate aspectele cazului respectiv adica sa priviti problema din toate punctele de vedere atat din punctul de vedere a celui care a scris (daca a fost cu intentie sau nu), a felului cum este privita postarea respectiva de catre ceilalti membrii ai forumului (a jignit pe cineva sau nu) cat si cel mai important din punctul de vedere al observatorului neutru adica a moderatorului (care are la dispozitie mai multe informatii cum ar fi un exemplu sanctiunile pe care le-a primit respectivul in trecut sau altele).
Ar fi bine sa existe o unitate intre voi ceea ce din cate vad eu deocamdata lipseste, cel putin asa vad eu lucrurile de aici din exterior.
Cat despre faptul ca eu incerc sa te combat pe tine asta nu este adevarat deoarece tu ai inceput sa insinuezi despre mine ca nu vin cu argumente, la care eu ti-am spus unde sa gasesti argumentele daca doresti sa le gasesti. Apoi ai afirmat despre unele lucruri ca ar fi cazuri izolate un lucru complet fals nu sunt cazuri izolate sunt lucruri care se repeta ciclic si care izbucnesc ori de cate ori cineva are chef de discutii pe teme politice, discutii care pana la urma fara interventia moderatorilor degenereaza in certuri care se lasa cu sanctiuni, apoi dupa o perioada de pauza istoria se repeta.
Nu mai sunt moderator dar in perioada in care am fost am analizat fiecare caz in parte si am luat masurile pe care le-am considerat eu necesare, cateodata am inchis teme, cateodata nu. De sanctionat am sanctionat pe toata lumea care a incalcat regulamentul ca sa nu existe discutii de genul "pe mine m-ai sanctionat si pe ala nu" si am incercat sa fac in asa fel incat sa nu se simta nimeni nedreptatit si am explicat tuturor celor sanctionati in privat de ce au primit sanctiunea daca imi cereau acest lucru si in 98% din cazuri cei sanctionati imi dadeau dreptate dupa ce le explicam argumetele mele (trebuie sa iti arat mesajele private pe care le-am avut cu jucatorii sau de data asta ma crezi pe cuvant?).
In ceea ce priveste atractivitatea asupra unei sectiuni sau alta asta depinde de interesul jucatorilor nu de interesul moderatorilor. Bineinteles ca sa zicem ai deschide o tema cu poze si filmulete cu femei dezbracate, asta ar face atractiva tema pentru copilasi si altii care isi petrec majoritatea timpului pe internet pentru vizionarea a astfel de poze sau filmulete si s-ar umple forumul de utilizatori care doresc astfel de treburi dar nu acesta este scopul acestui forum (trebuie sa prezint argumente in favoarea acestui lucru sau ma crezi pe cuvant?). Daca mi-ai inteles ideea bine daca nu imi pare rau.

Ca sa iti dovedesc ca din punctul de vedere al utilizatorilor obisnuiti se vede ca nu exista unitate in cadrul echipei de moderare te poti uita la primul post si propunerea facuta de lamine si apoi modul in care tu, coleg de-al lui, ii combati propunerea. Daca era unitate vorbeati voi intre voi in privat si va puneati de acord inainte sa apara propunerile si nu va combateati intre voi aici pe forum in vazul tuturor.
Sper sa consideri discutia incheiata sau daca doresti putem conversa in privat pe aceste teme ca sa lasam posibilitatea si altor jucatori sa vina cu propuneri sau sa aduca argumente pro si contra asupra propunerilor deja facute.
Eu unul probabil dupa cum s-a observat sunt de acord cu toate 3 propunerile cu amendamentul ca la prima dintre ele ar fi mai simplu sa se interzica multiaccountul pentru a usura munca moderatorilor.
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Sunt de acord sa incheiem aceasta polemica cu o singura precizare : este patetic faptul care se petrece cu cei care parasesc echipa si, subit si miraculos, descopera atatea lucruri frumoase si bune despre activitatea de moderare pe care, culmea, nu le interzicea nimeni sa e aplic..

De asemenea, este rusinos faptul ca, odata plecat, nu se poate abtine sa nu jigneasca echipa prin diverse insinuari si aluzii menite sa le creasca simpatiile printre useri. Felicitari Andrei, nu te dezici acestor practici (scuza-ma ca nu suntem "Yes-mani" si putem sa avem opinii proprii). Nu mai am nimic de adaugat, concluziile le trage fiecare.
 

DeletedUser431

Cred ca aceste argumentari s-au transformat in certuri. Ar trebui sa o luam toti pe urma lui j123 si sa postam daca suntem sau nu de acord. Argumentele pro si contra au fost postate. Cine doreste sa le revada sa reciteasca acest topic.

Prin urmare: Nu sunt de acord cu mai multe conturi pe forum. Un singur cont este de ajuns. Cand moderatorul avertizeaza sau baneaza, actiunea se reflecta asupra persoanei, nu a contului.

Nu am inteles cum se va rectifica articolul 2.1. Va fi mai restrictiv, mai permisiv? Nu s-a specificat.

Semnaturile.. aici este mai problematic. Am ascultat pareri si argumente ale celor care poarta semnaturile si le-am cantarit. Este adevarat, daca interzicem semnaturile nationaliste, ar trebui sa interzicem orice fel de semnatura care exprima o convingere, o admirare etc. Prin urmare, ar trebui interzis aproape tot ceea ce se poarta la semnatura in momentul acesta.

Ca un sumar al celor prezentate mai sus:
1. Pentru un singur cont pe forum!
2. Pentru rectificare mai restrictiva a regulii.
3. Pentru semnaturile nationaliste.
 

DeletedUser

Sunt de acord sa incheiem aceasta polemica cu o singura precizare : este patetic faptul care se petrece cu cei care parasesc echipa si, subit si miraculos, descopera atatea lucruri frumoase si bune despre activitatea de moderare pe care, culmea, nu le interzicea nimeni sa e aplic..

De asemenea, este rusinos faptul ca, odata plecat, nu se poate abtine sa nu jigneasca echipa prin diverse insinuari si aluzii menite sa le creasca simpatiile printre useri. Felicitari Andrei, nu te dezici acestor practici (scuza-ma ca nu suntem "Yes-mani" si putem sa avem opinii proprii). Nu mai am nimic de adaugat, concluziile le trage fiecare.

Deci nu stiu cine ce insinueaza dar tu ai incercat sa ma discreditezi, eu doar mi-am spus punctul de vedere. La fel am fost si pe vremea cand eram moderator si la fel voi fi si de acum inainte. Mi-am dat demisia tocmai pentru ca stiam ca o sa fie discutii in contradictoriu si nu doream sa fie certuri. Intentia mea nu este sa acuz pe cineva de ceva sau sa jignesc pe nimeni, insa daca sunt atacat ma apar. Pe mine nu ma incalzeste cu nimic daca ii sunt sau nu simpatic unuia sau altuia, pentru ca majoritatea jucatorilor ma cunosc deci stiu cum sunt.
Cum am mai zis in aceasta tema se dorea sa se discute doar despre propuneri de schimbare a regulamentului, insa asa cum toata lumea poate vedea nu ai scapat nici o ocazie sa ma ataci. Daca ti-am facut eu vreodata ceva pentru care sa ma ataci pe un forum public fi barbat si spune in fata ce ai de zis nu neaparat pe forum si in privat e bine si nu inteleg de ce nu mi-ai spus-o pana acum ca doar eram colegi.
Si pentru ca ai pomenit ca eu as fi facut insinuari sau aluzii te rog sa ne spui si noua care sunt acestea.
Nici nu am cerut vreodata ca cineva sa fie "yes-man" insa atunci cand se cere sau se impune un punct de vedere din partea moderatorilor, acest punct de vedere trebuie sa fie unul singur. Hai sa iti dau exemple ca dupa aia iar zici ca vorbesc fara acoperire. Deci s-a hotarat sa se introduca de proba off-topicul pe sectiuni destinate politicii si propagandei. Eu am fost impotriva si cred ca inca un moderator restul au fost pentru. Pentru ca asa e in democratie minoritatea se supune majoritatii s-a hotarat sa se aplice, deci inclusiv eu a trebuit sa ader la punctul de vedere comun care era in favoarea off-topicului pe anumite sectiuni.
 
Sus