DeletedUser2154
cand castigi o lume ce a durat vreo 8 ani si mai esti si al mai mare al tribului castigator, cred ca aricare ar fi si putin arogant.... Dar ca orice om, dupa ce obtii ceva dupa care ai alergat 8 ani, acel ceva ti se pare o banalitate si cred ca regreti timpul pierdut pentru obtinerea acelui ,,trofeu'' !!! Nu vreau sa supar pe nimeni sau sa incalc vreo regula scrisa a jocului, dar din pacate multi am pierdut timp pretios(cand te uiti in urma) in favoarea acestui joc.... Nu cred ca cineva poate combina virtualul cu realul, si chiar daca l-ar amesteca mereu o sa existe ceva ce-l v-a aduce in lumea reala...(poate pierde satele sau isi ia bann ca isi neglijeaza iubita iar aceasta isi face cont si il reclama, caz trait de subsemnatul)...))).... cat priveste latura Dream Team, nu il vad pe Frizerul din Peru in echipa...
)))))))
Eu nu sunt aroganta sau intepat...da am fost acum cativa ani cand scoteam jucatori ca raul de pe harta!
Ca sa raspund intr-un mod civilizat...nu am considerata lumea 1 o pierdere de timp...daca as fi considerat asta eram delete de mult!
Legat de performantele mele pe lumea 44...eu nu am investit nici macar 1 pp...daca vream sa fiu mare si tare...eram...poti sa fii smecher cand investesti un numar de pp...dar asta nu face pe nimeni mai jucator!