Epopee despre banari pe atacabil fara dovezi, bani si nopti pierdute degeaba

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Deleted User - 2122631

Am fost banat pe atacabil . Raman perplex. Dupa ce fac contestatie, mi se spune ca am fost banat pe atacabil pentru motivul ca as fi incercat sa fac afaceri pe joc, adica sa cumpar sate. Apoi cica ca stiu eu foarte bine ce am facut.

Raman perplex. Presupusa ticalosie ar fi fost ca am pus la profilul de jucator ( era public, putea sa il vada toata lumea, nimic ascuns, un text. Mai exact, am pus la profil asa: "Cine vrea sa cedeze satul (conform regulamentului), dar sa fie bine pt toata lumea, e rugat sa ma contacteze. Vorbim pe skype sau wapp. "

Asta a fost ce am scris la profil. De aici, prin sistemul de suport, doamna manager carmi , ma acuza, fara nicio dovada, ca am vrut sa cumpar conturi si ma blocheaza pe atacabil. Fara absolut nicio alta dovada si fara sa imi dea vreo explicatie suplimentara. Fac si alte tichete, mi le inchide pe toate si nu imi mai raspunde.

Pai stimata doamna, unde scrie asa ceva, in textul meu? Ca as cumpara conturi? Singurul lucru cumparat, sunt PP-urile de la INNO. Pe ce intemeiati aceasta banare? E a 2-a banare neintemeiata pe lumea asta. Alti colegi, se plang si ei de banari fara niciun fel de dovezi si fara prea multe explicatii. Adminii stiu mai bine, asta ni se spune. Suntem in democratie sau in totalitarism? Avem dreptul la explicatii sau nu? INNO este o firma de la care noi cumparam produse (PP-uri) sau e Dumnezeu pe pamant si trebuie sa ne supunem neconditionat?

Am explicat, pe scurt suportului ca am pus acel text din considerentul ca sa cedezi sate e permis. Am vrut sa informez jucatorii din tribul inamic, ca daca sunt suparati pe conducere, pot sa cedeze satele la inamic.
Stiu, nu e moral, dar asta nu incalca regulamentul. Apoi am mai spus sa discutam pe skype sau wapp, ca sa fie bine. Am scris acest lucru, pentru ca tot tribul inamic are sitter preventiv la conducator. Daca stabileam pe joc orice detaliu, exista riscul ca acel conducator sa activeze sitterul, sa il prinda si sa il bage direct la interne. De altfel, exista si riscul ca jucatorilor sa le fie frica sa vorbeasca pe joc, din teama ca poate eu le punem vreo capcana, sa fie bagati la interne. De asta am zis sa vorbim pe skype sau wapp. E moral? Poate ca nu. Asa sunt razboaiele...de cele mai multe ori imorale. Dar daca nu e moral, asta nu inseamna ca e interzis de regulament si ca trebuie sa iau ban pentru asta...in taote razboaiele, s-a facut spionaj, contraspionaj, s-au schimbat tabere...s-au facut sute de mii de cedari de sate la inamic, cu alte ocazii. Care e problema? Daca e o problema, interziceti-o prin regulament.

Mai mult decat atat, desi absolut nimeni nu stia ca am fost banat pe atacabil, culmea, inamicii stiau. Doar adminii care mi-au vazut tichetele stiau ca eram banat pe atacabil. Inamicii au aflat ( scurgeri de informatii de la admini, ca altfel NU aveau de unde) ca sunt banat si organzieaza repede atac pe tribul nostru, unde bineinteles ca se pierd mai multe sate. Sate pe care le puteam apara daca NU eram banat abuziv. Astept sa le ia si pe toate ale mele... Sau poate ca inamicii au primit instructiuni de la admini sa ne atace cat timp conducatorul tribului era banat ? Astept o explicatie din partea adminilor.

Problema principala nu este numai banarea mea PE ATACABIL, ci altele, pe care ni le punem cu totii:
 • Daca adminii m-au banat pe mine, au banat si alti jucatori fara sa prezinte vreo dovada clara, ce garantie avem noi, ca jucatori, ca atunci cand o sa ne fie lumea mai draga, NU vom pati la fel? Practic i se poate intampla oricui, pentru orice, in situatia prezenta in care se da ban random, fara ca adminul sa prezinte vreo dovada a incalcarii regulamentului.
 • Cand te opreste politia si esti amendat, cand te da cineva in judecata, cand te aresteaza procurorii,etc, ti se spune concret ce anume ai savarsit, ti se prezinta dovezile, ai dreptul sa te aperi. Aici NU exista asa ceva. E ca pe vremea lui Nea Nicu: Daca adminul crede el ( fara dovezi) ca ai facut ceva, la revedere, esti acuzat, comndamnat si executat, de aceeasi persoana.
 • Am observat o dusmanie (a inamicilor e ceva normal, nu ma mira) a adminilor (angajatii/reprezentantii firmei INNO GAMES) pentru cei care cumpara multe PP-uri si inclusiv pentru mine, intrucat am cumparat PP-uri de peste 10.000 lei. Un jucator(ca sa nu zic ca altcineva) undercover mi-a spus ca Altii mor de foame si eu bag mii de euro in PP-uri. Nu inteleg care e problema si de ce sunt persecutat pentru asta. E normal, PP-urile creaza un avantaj in joc. Nu le-am introdus eu, cei de la INNO le-au introdus. Inseamna ca asta s-a dorit. Ce vina am eu ?
 • In orice firma, clientii care cumpara produsele firmei sunt tratati cu grija si atentie. Li se explica, li se dau indicatii samd, astfel incat sa poata folosi produsele firmei in conditii cat mai bune. INNO GAMES este o firma, este o afacere. Daca nu ar vinde PP-uri jucatorilor, nu ar putea sa sustina angajati (inclusiv cum e doamna Carmen, angajata a INNO), PLATFORMA de joc, servere samd. Atat eu cat si altii care cumparam PP-uri, sustinem platforma de joc, inclusiv joburile angajatilor INNO. Daca nimeni nu ar mai cumpara PP-uri, ce ar face INNO? Simplu, ar da faliment. In loc sa mi se explice daca am facut ceva gresit, sa fiu indrumat si sfatuit, Doamna manager Carmen , ma baneaza pe atacabil, imi inchide toate tichetele si imi raspunde ca stiu eu ce am facut. La ce firma din Europa sunt tratati in modul asta clientii?
 • Noroc ca sunt legi in Romania si Europa, pe care inclusiv firma INNO trebuei sa le respecte.
 • Nu poti sa incasezi bani de la clienti, pentru a putea folosi serviciile oferite de platforma, iar apoi sa le blochezi accesul, pentru ca poti. Daca nu plateam niciun ban, ok, faceti ce vreti, dar atata timp cat am platit pentru un serviciu, ori il folosesc, ori mi se returneaza banii. Astea sunt legile europene, pe care reprezentantii INNO vor avea ocazia sa le invete.
 • Ce garantie avem noi ca jucatori, ca nu ne trezim banati pe atacabil, in timpul unor atacuri organizate alte inamicilor pe noi? (S-a mai intamplat asta). Daca sanctiunile nu sunt facute pe baza unor dovezi clare si solide, ce garantie avem ca nevinovati fiind, nu ne trezim banati pe atacabil, cand ne e lumea mai draga? Nu avem niciuna, banarile recente dovedesc acest lucru. Cand alti jucatori au propus diverse masuri de evitare a abuzurilor, au fost ignorati.
 • Ca urmare a acestor aspecte, de astazi inainte NU voi mai cumpara niciun PP de la INNO.
  De altfel, in calitate de consumator care am platit in 2-3 saptamani peste 10.000 lei, pentru a beneficia de platforma si serviciile triburile.ro, am drepturi. Adminii de pe triburile NU au dreptul sa imi restrictioneze neintemeiat, fara nicio dovada, accesul la platforma si pe atacabil, ca sa imi poata lua oricine satele, iar cand cer explicatii, sa nu imi raspunda. Sau da, puteti face asta, dar imi achitati despagubiri pentru prejudiciile suferite. Mai ales ca nu am incalcat niciun articol din Regulament.
 • De asta exista atat in Romania, cat si in alte state europene diverse instante cu diverse grade de jurisdictie: Judecatorii, Tribunale, Curti de Apel, Inalte Curti de Casatie samd, pentru a se evita astfel de abuzuri. Aici, X-ulescu taie si spanzura, face ce vrea si nu da socoteala nimanui. Eeii...nu e chiar asa. Am trimis deja somatie firmei INNO ( si in Germania si in Romania), pe mail. Astept conformarea si achitarea despagubirilor. In caz contrar, voi deschide actiune civila si voi sesiza institutiile ce au ca obiect protejarea drepturilor consumatorului.
 • Daca nu va place fata mea, stilul de joc samd, asta nu e un motiv pentru banare, atata timp cat am respectat regulile jocului.
 • Ma astept ca aceasta postare sa fie stearsa si eu sa primesc ban si de aici. Nicio problema, o sa o public pe alt site de unde nu poate fi stearsa. Nu stiu ce reguli am mai incalcat de data asta, am citit de 3 ori regulamentul chiar acum, dar cu siguranta adevarul doare, iar mizeria trebuie bagata sub pres.
 • De altfel, se pare ca aici, chiar daca angajatul unei firme e platit cu bani de la clienti (jucatori) are dreptul sa le blocheze accesul la servicii, sa ii ironizeze, sa nu le dea explicatii pentru decizii abuzive samd.
 • Sa va mai mirati de ce acum 10 ani erau zeci de mii de jucatori, iar acum abia sunt 2000..ca restul sunt suporti.
 • Concluzia: Cum putem sa ne mai jucam triburile, sa pierdem sute de nopti, sa bagam o gramada de banii in PP-uri, cand ne putem asteptam, oricand sa fim blocati pe atacabil, cand ne e lumea mai draga, poate chiar in mijlocul organziatului inamicului?
 • Faceti cum stiti, daca INNO nu imi returneaza banii cu care am cumparat de la ei PP-uri, voi continua demersurile legale. Sunt curios cum va explica doamna carmi la instanta, faptul ca un consumator (eu) am cumparat de peste 10.000 lei produse de la INNO (PP) pentru a folosi platforma si a imi crea avantaje in joc (cu PP-urile la depozit, injumatatiri samd), iar domnia sa mi-a restrictionat abuziv accesul, astfel incat sa pot pierde toate avantajele, satele, trupele samd. Sunt curios cum va explica si ce dovezi va prezenta.
 • Stiu ca voi lua ban aici, pentru ca adevarul doare, dar o sa fac repede un site si postez acolo noutatile.
S-a ajuns sa ne fie frica sa innobilam un barbar, un jucator sau altele...ca ne trezim ca cine stie ce considera adminii si luam ban pentru orice. Orice am face, putem sa luam ban dupa bunul plac al adminilor, fara sa ne prezinte dovezi sau motive ale incalcarii regulamentului, cum mi s-a intamplat si mie si altor jucatori.

Voua vi se pare normal cum procedeaza echipa de suport? Are rost sa mai jucam in conditiile astea, in care poti sa iei ban oricand, oricum, fara ca echipa de admini sa prezinte vreo dovada clara a incalcarii regulamentului?
 
Ultima editare de un moderator:
Scor reacție
0
Hai sa îți explic eu cum sta treaba: când trimiți la N oameni din RS mesaje cu textul: "dacă vrei sa nu mai continui și sa cedezi satele dar sa ramai și tu cu ceva frumos hai sa vorbim pe skype/wapp" asta ce înseamnă pentru tine? Dacă nu ai cunoștinta de cauza de ce înseamnă frauda sau tentativa de frauda sau chiar avantaje necuvenite/neregulamentare te invit sa mai lași gargara și intelectualismul pe extern. Numai dușmanii știu ca ești banat pe atacabil? Normal, pentru ca noi ți-am făcut tichetele, știam ca practica ta e neregulamentara și am așteptat momentul. Știi cât de ușor e sa stea 10 oameni sa verifice un cont dacă e Banat pe atacabil? Foarte ușor! Spor îți dorim și nu mai încerca, rogu-te, sa mai faci rost de sate atât de la RS, cât și de la alte triburi prin celebra metoda a "cersitului".
 

Deleted User - 2122631

Nu am spus in absolut niciun mesaj ce spui tu acolo. Nu am scris nimanui ca sa ramai si tu cu ceva frumos.
Nu mai dezinforma. Sau daca sustii ca am scris asta, vino cu dovezi.
Am scris exact asa: "Cine vrea sa cedeze satul (conform regulamentului), dar sa fie bine pt toata lumea, e rugat sa ma contacteze. Vorbim pe skype sau wapp. "
Si am explicat semnificatia in postare.

Am vrut sa informez jucatorii din tribul inamic, ca daca sunt suparati pe conducere, pot sa cedeze satele la inamic. Stiu, nu e moral, dar asta nu incalca regulamentul. Apoi am mai spus sa discutam pe skype sau wapp, ca sa fie bine. Am scris acest lucru, pentru ca tot tribul inamic are sitter preventiv la conducator. Daca stabileam pe joc orice detaliu, exista riscul ca acel conducator sa activeze sitterul, sa il prinda si sa il bage direct la interne. De altfel, exista si riscul ca jucatorilor sa le fie frica sa vorbeasca pe joc, din teama ca poate eu le punem vreo capcana, sa fie bagati la interne. De asta am zis sa vorbim pe skype sau wapp. E moral? Poate ca nu. Asa sunt razboaiele...de cele mai multe ori imorale. Dar daca nu e moral, asta nu inseamna ca e interzis de regulament si ca trebuie sa iau ban pentru asta...in taote razboaiele, s-a facut spionaj, contraspionaj, s-au schimbat tabere...s-au facut sute de mii de cedari de sate la inamic, cu alte ocazii. Care e problema?
 

Prim-plan

member
Scor reacție
0
Cred ca este cea mai nociva relatie client-furnizor de servicii. Orice decizie luata de orice fel de admin trebuie argumentata la sange, pentru ca un viitor precedent sa existe, si pentru ca jucatorul in cauza sa stie motivele care au dus la sanctiuni. Nicio alta organizatie din lume ce furnizeaza servicii nu se comporta astfel cu proprii clienti (mai ales ca in aceasta speta este vorba de unul dintre cei mai fideli). Aici o sa-mi ziceti ca fiecare jucator este tratat la fel, o prostie. Din moment ce exista admini care joaca, nu poate fi vorba niciodata despre echidistanta sau orice forma de obiectivitate. Sincer, il compatimesc pe saracul om.

Je suis Redemption JD :)))
 

Prim-plan

member
Scor reacție
0
Hai sa nu compătimim orice cra cra pe aici. Poate ii acordam o sansa dar stim cu toti ca asa face. Stim cu totii ca si contul paradox a fost cumparat. Inca mai exista posturile pe forumul lumii 76.
N-am zis niciodata ca nu e vinovat. Am zis ca nu e tratat corespunzator/corect. Poate este tratat corect din punctul de vedere al regulilor de pana acum. Daca da, regulile ar trebui schimbate. Pe net. tot timpul ni s-a raspuns frumos, argumentat, civilizat (cel putin mie). Aici de ce nu se poate?
De data asta, daca se ajunge mai sus, o sa i fie greu adminului sa demonstreze ceva, abia astept deznodamantul.
Si in plus, sunt atatea cazuri in care adminii nu iti raspund (la timp), sau nu argumenteaza deciziile luate. N-ai vrea ca toata justitia asta a lor sa fie cat mai transparenta?
 

Pune alarma

member
Scor reacție
0
Are dreptate Redemption. Nu se poate sa fii angajat la firma INNO, ca unii sunt platiti, ca altii voluntari, asta e partea a 2-a si sa tratezi in halul asta un jucator care practic cumpara serviciile tale. Cum ar fi sa te duci, sa iti cumperi bilet de avion, iar in aeroport sa te dea afara din avion, fara niciun motiv.
Regulamentul e vai si amar, iar practicile adminilor la fel.

Eu nici macar nu mai joc serios...am renuntat la asta. Mai intru asa pentru prietenii.
De cativa ani sistemul de suport a stricat jocul pe RO.
 

Deleted User - 2122631

Asa ceva se imtampla doar pe serverul asta, care e similar cu o republica bananiera.
Le-am transmis celor de la INNO ( si in Germania si in Romania) o somatie avocatiala, pentru returnarea banilor cu care am cumparat PP-uri, pentru restrictionarea accesului.

In cazul in care nu mi se returneaza banii, voi depune cerere de chemare in judecata si voi sesiza institutiile nationale (ANPC) si cele internationale ce au competente in domeniul protectiei consumatorului.
INNO GAMES este o firma din UE, iar reprezentantii acesteia trebuei sa respecte drepturile consumatorilor, inclusiv ale mele, fie ca le place fata mea, fie ca nu.
 

algernon

member
Scor reacție
0
hai sa vorbim pe skype mai multe detalii, facem sa fie bine pentru ambele parti :)


Mie mi se pare suficient de clar .
 

Deleted User - 2122631

Din fericire pentru tine, tu nu esti admin si nu iti asumi raspunderea pentru postarile sau deciziile pe care le iei in numele INNO GAMES
 

algernon

member
Scor reacție
0
Din nefericire, nu sunt, ca aveai master ban de mult timp . Banii nu pot cumpara chiar totul.Iar cu somatia, iti urez MULT spor.Eu am incercat asta acum mult timp, la nivel de discutie aplicata cu un avocat.Pe un caz clar de depasire de atributiuni, nu cum e cazul tau.Concluzia.Sunt acoperiti legal.
Poti incerca aici , pe cuvantul meu, daca reusesti ceva, ai o bere de la mine, oricat imi esti de antipatic...
http://ec.europa.eu/consumers/odr.
In plus , ANPC e fix zero.Asta se intampla cand nu citesti acordul de utilizare

§ 18 Legislația aplicabilă și sediul instanței competente

 1. 18.1 Are aplicabilitate legislația Republicii Federale Germania excluzând Convenția Națiunilor Unite cu privire la vânzarea internațională de mărfuri (CIVM) și reglementările din dreptul internațional privat.
 2. 18.2 Pentru litigiile cu utilizatorii sediul instanței cu competență de soluționare se va afla pe teritoriul Germaniei în măsura în care utilizatorul se afla în circumscripția teritorială a unei instanțe de judecată din Republica Federală Germania. În cazul litigiilor izvorâte din acte juridice cu comercianți, persoane juridice, de drept public sau fonduri speciale de drept public se convine pentru toate cazurile ca instanță competentă exclusivă, Tribunalul din Hamburg.
 
Ultima editare:

algernon

member
Scor reacție
0
Si inca ceva.Poate te lamureste avocatul tau
"Le-am transmis celor de la INNO ( si in Germania si in Romania) o somatie avocatiala, pentru returnarea banilor cu care am cumparat PP-uri, pentru restrictionarea accesului. " In cel mai fericit caz se returneaza banii care ii aveai in PP-uri la ora banarii (desi ma indoiesc ) , in nici un caz cei cheltuiti anterior.Asta ti-o poate spune si un jurist de autobaza.
 
Scor reacție
0
Deci dacă bagi bani în joc, poți face ce dorești. Dacă primești ban pentru încălcarea regulilor, îi ameninți cu judecata. Tu în afară de jocul asta, mai ai ceva de făcut?
 
Ultima editare:

Zairuu

member
Scor reacție
0
Ce te astepti in momentul in care trimiti mesaje jucatorilor unde insinuezi ca vrei sa le cumperi conturile? ce pretentii mai ai?
Nu suntem la gradinita aicea, ai facut asuma-ti
 

Deleted User - 793570

Sincer, fac parte din Pain si am fost aprig contestatar asupra banurilor pe nedrept. In cazul tau insa, consider ca pedeapsa de a fi banat pe atacabil e prea mica..cumparari de conturi se practica,e suficient sa ceri wapp si discuti acolo, insa ce ai tu la profil e clara dovada de ban..practic ai spus o pe sleau, nu direct, asta nu e scuza insa..
 

algernon

member
Scor reacție
0
N-am zis niciodata ca nu e vinovat. Am zis ca nu e tratat corespunzator/corect.

Bun.Daca e vinovat, plateste.Ce inseamna in viziuna ta incorect?De exemplu, mie mi se pare corect pentru tentativa de frauda pe joc ( cumparare de sate ) sa se da master ban , pe toate lumile, utilizatorului si conturilor sale subsecvente.Ma rog, acum 150 de ani ala care avea asii in maneca isi lua un glont de 45 in cap, intre timp am mai evoluat.Hai sa ne lamurim notiunile intai, apoi trecem mai departe. E adevarat, exista o multime de probleme in sistemul de administrare.Si asta eu, personal, o spun de mult.Nu neaparat datorita oamenilor ci sistemului de lucru . Dar asat e, cand iti dai acordul, esti ok si cu sistemul.Si e foarte simplu.Nu esti de acord, nu mai bagi bani sau iesi de pe joc, sunt o gramada de alte jocuri care abia te asteapta.Dupa problema avuta de mine, personal, am decis sa nu mai bag bani la INNO , mai joc numai ca sa imi ajut echipa ( atat cat se poate) si m-am mutat pe alt joc, mai apropiat de ce consider eu ca merita banii.
 

Dicsie

member
Scor reacție
7
@Redemption JD sper sa nu iei personal ce zic.

Ca si om, si pe joc si in viata reala am o problema cand lumea incearca sa ma ia de prost. Fiind jucator mai vechi, si uns si eu cu "toate alifiile", stiu destul de clar ce vrea sa insemne o discutie pe skype sau whatsapp in proportie de 90-99%.

Ideea e urmatoarea; daca vrei sa comiti un furt, si te prinde politia in magazin, practic nu ai efectuat furtul, dar exista intentia care se pedepseste si ea ( pedeapsa fiind mai usoara de obicei ).

Acum, eu de eram admin, te banam cu luare de sate, nu doar pe atacabil pentru ce aveai la profil, eu iti recomand totusi, sa nu incerci sa iei pe ceilalti de pe acest joc de prosti, sau de imbecili...odata ce iti pui ceva la profil, iti asumi in totalitate.
 

Deleted User - 2122631

Intr-un sistem democratic, stat de drept samd, cum sunt Romania si Germania, cand aplici o santiune, trebuei sa ai probe si dovezi concrete.
Nu e de ajuns sa spui ca : stie toata lumea, sau ca ne iei de prosti, stim noi mai bine samd.
Pe vremea lui Ceausescu, da, puteai sa faci asta. Vremurile s-au schimbat insa, chiar daca sunt multi nostalgici.

Cum ar fi daca ai merge pe strada, te-ar lua politia in duba si te-ar baga direct la inchisoare, pt ca..stiu ei mai bine si nu ii iei tu pe ei de prosti.

Ai probe concrete, OK, BAN. Nu ai, ceri public scuze si dai curs solicitarii.
 

algernon

member
Scor reacție
0
Iti recomand, din nou, cu toata....sinceritatea , studiaza acordul bifat de tine, litera cu litera, virgula cu virgula.Eu am facut-o.Intr-un stat democratic si tentativa se pedepseste.
 

Dicsie

member
Scor reacție
7
Pai iti reamintesc ca politia cand te baga in duba, te baga pentru ca esti banuit, abia dupa ce esti judecat si confirmat vinovat iti da pedeapsa :]]]

Deci practic tu inca iti astepti pedeapsa ( chiar masterban poti lua in cazul asta ).

Deci, unde e logica la ce spui tu?

Ex: Un jucator trimite atacuri la 1-2 ms diferenta. Ia ban. TT-ul n-are dovada, scriptul, dar tot ia ban pentru ca e clar ca e dat de un bot si nu de om ( se mai intampla odata la x comenzi sa nimeresti cate un atac, dar nu toate ).

La tine, e foarte simplu; daca jucatorul voia sa iti cedeze, retragea sitter-ul, si vorbeati pe joc, despre cum faci sa fie bine si pentru tine si pentru el. Explicatia ta sincer cam ne ia de prosti...si oricat vrei sa pari tu nevinovat...nu prea esti.

Mno, acum fiecare o sa aiba cate o parere diferita, totusi niciodata n-am fost de acord cu vorba: "Clientul meu stapanul meu". Asa ca hai sa nu facem prea mult tam-tam si rezolva-ti problema cu avocatul, eu unul, afara de o disputa la banca, chiar is curios daca o sa reusesti ceva.
 
Ultima editare:

algernon

member
Scor reacție
0
Pacat de mormanul de bani, puteai cu ei sa iti faci un concediu decent sau, eventual, sa ajuti niste batrani sau copii . Si cate altele :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus