Era Iluminarii !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Stimați jucători,

Echipa Triburile are plăcerea să vă anunțe un nou mod de sfârșit de lume, “Era Iluminării,” va fi introdus în joc, începând cu o noua lume în Iulie!

În Era Iluminării, tu și tribul tău trebuie sa securizați un campus Universitar special și să vă asigurați că ridicați nivelul Facultăților pentru a fi siguri că deblocați primii tehnologii și arme de ultimă generație. Primul trib care va upgrada la Maxim Universitatea va intra în Era Iluminării!

Cu acest anunț, vă prezentăm o scurtă privire generală și mici detalii importante.

Un articol de wiki va urma în curând cu informații detaliate!


Campusurile Universitare

Imediat dupa intrarea pe lume, puteti localiza Campusurile Universitare pe harta si va puteti pregati strategiile. Univeritatile vor ramane sub protectie in prima parte a lumii, si odata ridicata, tu si tribul tau le veti putea cuceri. Sub dominatia ta, va fi nevoie de o coordonare masiva de resurse pentru a acoperi investitia necesara pentru a ridica nivelul Universitatii. Tribul tau poate scadea nivele de la Universitati apartinand altor triburi prin atacuri cu catapulte sau cucerind campusul.

Primul trib care va ridica Universitatea la nivel maxim va fi declarat câștigător!

LH_University_19.jpgEste timpul să ne pregătim de bătălii pentru a securiza Universitatea ! Numai cel mai puternic trib va putea să-și apere Universitatea și să o ducă în Era Iluminării!
Suntem nerăbdători să aflăm părerile voastre, pe care le puteți pune aici !


Salutări
Echipa Triburile
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus