F. Green + F. SH vs F. Zei (+MR) + F. Night (+Heroe)

DeletedUser

Hahahhahhahahhhh mor de ras :))))))))))) Cine acuza SH-ul :))))))))))) si ce acuzati :))))))))))))))))))))) Hahahahh unde ii Luche ?? Luche !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! esti aici ? :))))

Nu ma apuc sa povestesc toata istoria SH , Takezo pentru ca e tarziu si e pre mult de scris :)))) E pre mult de scris despre prostile care le-a facut Luche ... (dar daca insistati maine imi fac timp si caut putin pe forumu discutile care erau pe vremea aia)

Iar legat de tradare ca sa punctez si mai mult pe tema asta , in ziua cand sa rupt dimplomatia SH , Takezo:

1: Luche a rupt diplomatia nu SH
2: Luche a recrutat jucator din SH dupa ce am primit mesaj ca ruperea diplomatiei(si multe alte mesaje date jucatorilor pentru recrutare)
3: Luche impreuna cu membri Takezo au pornit primele atacuri pe SH (dupa ce a rupt allianta) cu toate ca eu iam oferit 24-48 de ore

Iar ca veniti cu texte de genu ca Luche era Luche si nu trebuie sa sufere toti ... pai oameni buni nu voi lati urmat luni intregi ? nu Luche a fost intemeiatorul , contucatorul , zeul , tatal/mama Takezo ?
 

DeletedUser13059

Pentru cei care mai citesc acest forum o sa va spun povestea marelui trib SH pe scurt:

-A inceaput un razboi prin tradare, rupand o alianta peste noapte
-A inceput sa recruteze/inobileze tradatori si jucatori dezgustati de actiunile fostilor aliati
-Au dat 3-4 atacuri organizate pe un trib in refacere, probabil cu succes sub asteptari pentru ca au renuntat
-Au inceput o politica cu cautarea de inactivi/naivi care sa-si lase cunostinte de pe alte lumi sa joace coplayer in vederea racolarii de noi conturi, chiar cu intentia de cuparare



Tactica maretului trib SH este divulgata de unul din conducatori




P.S.- Cand se vor epuiza resursele astea de "tradatori" ce faceti?...pana la 85% este cale lunga.

bhai copile cine pe cine a tradat ? :)) uiti ca ati atacat de 2 ori peste alianta ? uiti ca marele luche zicea ca oricand vrea el ne scoateti de pe harta ? pai noi suntem carpele voastre sau cum ? uiti de conturile luate de voi in centru celor din ZEI , acolo era OK ca aveati parte de sate de la TRADATORI ? :)) atunci era ok ca aveai si tu sate de acolo , iar acuma cand primesti si tu la fel apari aici sa plangi , voi ati vazut prea bine ca matrix in urma cu cateva luni a cedat 50-100 sate la flook si nu ati facut nimc , stiati ca ii spion acolo si nu ati facut nimic , dc ? pentru ca era greu sa faci o interna in granita , ati luat intern numa ce ii la caldurica , ati bagat la interne pe ambrozz pe motiv ca ii omu nostru :)) fiecare interne fortata era ca motiv legat de SH :D deci taci si joaca acolo

:)))) Eu recunosc ca sunt prost, sunt pe langa, sunt cum ziceti voi......dar momentan SH(tribul celor buni, expertilor) care se bate cu astia de teapa noasta inca apeleaza la tradatori/inactivi/vanzatori de conturi pentru a se mentine in top, ultima data a bagat o serie de barbare.

Dar na noi suntem slabi nu aveti cum altfel.

noi nu am apelat la nimeni , ei au venit la noi :)) hai treci si joaca acolo ca esti plictisitor cu povestile tale de adormit copii , uiti ca daca nu te invitam pe tine si trupa ta erati luati intern ? cand v-am dat invitatie in takezo erati refugiati de prin .:A:. , iar acuma ai venit sa comentezi pe aici de tradari , ce imi place cand vine cate unu ce a bagat 80% din cont numa interne sa zica "sunteti slabi"

pana atunci uite si tu ce ELITE ai pe acolo

https://ro42.triburile.ro/public_report/bbefabe3598981f0fde22cb0f6cf9eea
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser668

@urss & xello....deranjeaza adevarul???.....se pare ca da, dupa mesajele voastre, doar atat puteti?
 

DeletedUser

SH in razboiul cu voi trebuiau sa va nimiceasca...dar nu au reusit mai nimic, pentru asta pot fi mai multe cauze, pe care nu le voi comenta pe aici. Nu cred ca a-ti fost considerati outsideri dar nu prea participati la razboaie.....Night in 4 luni de la infiintare aproape ca v-a ajuns din urma la inamici invinsi ca agresor/aparator, atat pe voi cat si pe zeii un triburi cu varsta de 10 luni ca trib si 2 razboaie mai mari.

Omule ... esti total pe langa si vorbesti numai prosti. Mai bine stateai ascuns si nimeni nu isi dadea seama ca lipseste mult experienta
Hai sa punctez putin si aici:

1: Nu compara green cu Zei !!! pentru ca Zeii de cand exista pe harta nu aveau conducere , ei doar existau pe harta (sa nu mai zic si de faptul ca Zeuss cu maram fac cat Takezo si Zei la un loc)
2: SH-ul aveam granita mare cu green + 30% din Zei ... (chiar pot sa zic ca cei mai buni jucatori din Zei erau pe granita cu SH) Ca sa intelegi si tu SH-ul era atacat si de Zei
3: Cu toate ca situatia pe harta era in defavoarea SH-ul ... Takezo a recrutat tot ce a prins ... a fost pe locu 1 + a recrutat jucatori din marginea SH-ul ... pe intelesul tau cu toata ca SH-ul statea prost cu defensiva Luche ducea din marginea SH-ul defensiva pe granita Takezo ... ca sa ce ? sa va aparati impotriva unui trib care nu era in stare sa faca un organizat ! ???? Hai sa mai adaugam si Hero etc. Asa putem bate cu pumnu in piept ca sa facut inamici invinsi si ca ati inobilat sate de la un trib inactiv !!!

Nu aveti habar despre ce vorbiti ... nu aveti habar ce facea Luche ... cand ii dadeam mesaj cu aceste probleme ... imi raspundea inapoi cu figuri in cap. Era un trib in marginea voastra ... lam rugat pe Luche sa inchida razboiul cu acel trib ... am obtinut si o diplomatia cu ei(mai mult au cedat toate satele celor din SH fara lupta) Luche nu a acceptate asa ceva a zis ca se mai bate 1 luna cu ei. Nu a tinut cont de faptul ca SH-ul avea nevoie de Takezo in razboiul impotriva green si Zei ... pentru ca eram atacati de de 10 triburi !!!

Mai pe scurt Luche tot ce a facut a facut sa incurce SH-ul ... planul lui era pe cand termina cu Zei ... SH-ul sa nu mai fie o putere sa poata elimina usor si SH-ul si sa castige harta cu numele Takezo. MANEVRELE LUI LUCHE !
Sa nu uitam ca Takezo sa format si a existat pentru ca SH-ul a fost deacord sa devina extensie, dar sti cum se zice ... puterea iti ia mintile(totusi aici poate gresesc , poate nu avea niciodata)
 

DeletedUser

Omul e frustrat ca dupa ce a recrutat tot ce se putea din 'academie' nu a ajuns pe locul 1 :)) Au innobilat intern cat au putut mai aveau 50 mii pct sa treaca pe l1 si dupa surpriza :)) s-au trezit iar la 2 mil in spate
Oare merita ei sa fie pe locul 1? Pana acum cu cateva exceptii nu prea au aratat nimic pe harta :)
 

DeletedUser668

Cum am mai spus...voi marele SH va bateti cu noi(extensia SH) si aveti nevoie de tradatori si conturi luate intr-un fel sau altul pentru a va mentine in top. Bravo voua!

Sunt doar indignat de calitatea jucatorilor....a-ti ajuns sa va mandriti cu tradarile si tradatorii :))
 

DeletedUser

Cum am mai spus...voi marele SH va bateti cu noi(extensia SH) si aveti nevoie de tradatori si conturi luate intr-un fel sau altul pentru a va mentine in top. Bravo voua!

Sunt doar indignat de calitatea jucatorilor....a-ti ajuns sa va mandriti cu tradarile si tradatorii :))
:)) Faptul ca pe statistica sunteti la 800 sate in spate nu e un motiv de mandrie? sau sunteti voi mai buni la inamici inamici invinsi? la sate luate de la Sh si nu vad eu bine? Ati tras sa intrati pe unu cu interne,nu ti-a iesit schema si acum iti reversi frustrarea pe forum :) Pentru ca tin la sanatatea ta te anunt preventiv ca mai urmeaza 5-6 jucatori nu de alta dar cand va fii momentul sa nu patesti ceva,vad ca te aprinzi si pui la suflet ;)
 

DeletedUser

@urss & xello....deranjeaza adevarul???.....se pare ca da, dupa mesajele voastre, doar atat puteti?

Ce adevar sa ma deranjeze ??? Ca nu ati respecatat allianta ??? Ca ati crescut pe spatele SH-ului ?

Folosesti cuvantu tradatori pentru SH si jucatori care au plecat de la voi ... Trezestete la realitate !!! :)))

1: Citeste inca odata ce am scris sau intereseazate sa vezi care e realitatea (nu SH-ul a tradat) :)))
2: Iar jucatori pe care ii numesti tu tradatori ... hai sa analizam putin. In primul rand cum am mai zis Takezo sa format ca o extensie ... adica jucatori din Takezo erau a SH-ului ... Lucasyoo a plecat din SH pentru a forma acel trib. Noi daca am luat inapoi 2-3 jucatori , nu ii poti numi tradatori ... pentru ca ei nu au tradat, ei faceau parte din SH si au ramas cu SH
 

Sorin08

Game Suport
Scor reacție
16
E amuzant ca i-ati demontat fiecare replica ce a avut-o, dar el invarte aceeasi placa fara contraargumente la ce ii spuneti :)))
Desi ii faceti praf tribul din care face parte.
 

DeletedUser668

Eu nu am vorbit decat despre politica actuala a SH-ului .....pentru a distrage atentia de la ceea ce fac pentru a se mentine in top, ei tot vorbesc de Luche cu ce vroia sa faca sau ce le zicea ca va face, sau ce a facut...Lumea 42 mai are mult de jucat, deocamdata taberele sunt oarecum echilibrate....vedem ce va fi in 1-2 luni pentru ca se vor mai lamuri o parte din lucrurile incerte acum.
 

DeletedUser

Orice ai vorbit , ai primit replica , explicati si ai fost contrazis ... acuma ai gura inchisa !!!

Eu iti garantez tie 100% ca nu aveti cum sa castigati lumea asta , am destui ASI in maneca ca sa pot schimba situatia pe harta cand si cum vreu eu ... nu ma folosesc de acei ASI pentru ca nu este nevoie .. dar daca situatia o va cere o voi face :)

Legat de SH ... daca tu cunosti tribul SH ar trebui sa sti ca SH vara nu joaca(nukleul mare de jucatori) ... cu toate astea am ramas pe harta si am facut zic eu destul de multe (felicit inca odata jucatori care au ramas si au tinut tribul pe plus) ... peste 1-2 luni despe care vorbesti tu ... dupa calculele mele nu mai e vara ... se apropie iarna , nu cred ca trebuie sa iti explic ce sa va intampla daca o sa mai fiti pe harta :))))
 

DeletedUser13059

pana atunci uite si tu ce ELITE ai pe acolo

https://ro42.triburile.ro/public_report/bbefabe3598981f0fde22cb0f6cf9eea
Ce problema ai tu ca maiam recrutat asa trupele?

chiar nu am vre-o problema :)) din partea mea sa faca tot NIGHT la fel ca tine ;) numa asa pot face record la ODA si atunci il pot ajunge pe Zeuss :)) hyhy


@urss & xello....deranjeaza adevarul???.....se pare ca da, dupa mesajele voastre, doar atat puteti?

ce sa zic , voi puteti mai multe ;)

laurentyu25 aug 19, 09:40
[report_display]https://ro42.triburile.ro/public_report/ad2f25e70787a826d8671b76a49f6dd3[/report_display]

Doar atata sti? Sa trimiti curatari..La punctaju tau daca miar fi rusine sa atac in halu acesta.. Slab ma slab. Dute dati demisia.



ce sa zic :D sunt profund dezamagit ca a venit unu din fermele de ieri sa ma acuze ca le-am spart cam 100 sate , oare ce vroia mai mult ca sa fiu pe placul lui ? :D
 

DeletedUser668

Bravo voua SH, sunteti buni....cum am mai spus....este politica voastra si va mandriti cu ea. Pe mine ma dezgusta jocurile de culise pe care le faceti si dupa spusele voastre o sa le mai faceti....asta-i situatia, pentru a va mentine acolo aveti nevoie de astea.
 

DeletedUser32593

Da, astia din SH l-au platit pe matrix ala sa vina la ei...niste hoti
 

DeletedUser13059

Bravo voua SH, sunteti buni....cum am mai spus....este politica voastra si va mandriti cu ea. Pe mine ma dezgusta jocurile de culise pe care le faceti si dupa spusele voastre o sa le mai faceti....asta-i situatia, pentru a va mentine acolo aveti nevoie de astea.

nu suntem curiosi de tine si parerea ta :) dute sa iti faci norma de interne + barbare ca ne plictisesti , iar in drum poti sa iei un servetel sa iti stergi lacrimile
 

Sorin08

Game Suport
Scor reacție
16
Organizat Zei pe Green.

Q6xzAKJ.png


Felicitari tuturor jucatorilor care l-au ajutat pe @13x zilele astea, desi noi (conducerea) am fost putin inactivi.
Se pare ca se poate si fara implicarea lui maram si Zeuss sa iesim pe plus :cool:
 
Sus