fakeuri L1- continuare

  • Autor subiect DeletedUser2147
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Extras din Termeni si conditii :

§ 1 Domeniul de aplicare
În momentul expedierii unei cereri privind deschiderea unui cont de joc („cont“) („înregistrare“) şi al identificării corespunzătoare pe platforma de joc, utilizatorul acceptă condiţiile CCG în forma corespunzătoare a acestora.
InnoGames oferă jocul, în mod exclusiv, consumatorilor în conformitate cu § 13 din Codul de procedură civilă german (BGB).

§ 3 Prestări de servicii
InnoGames îşi rezervă dreptul de a suspenda funcţionarea jocului, fără precizarea motivelor.


Sau poate acest aspect nu va este cunoscut ?


A modificat cineva ceva in contract ? Nu cred .

Postul de mai sus a fost facut ca un raspuns la intrebarea respectiva.

Repet, nu este si obligatoriu sa fiu si deacord cu aceasta masura.
 

DeletedUser2154

raka chiar nu te inteleg de ce aperi ceva incorect...esti constient si tu ca s-a produs o nedreptate...cel putin la nivelul ca puteam macar sa fim anuntati...nu sa ne trezim peste noapte cu aceasta modificare...si voi sa nu aveti macar bunul simti sa ziceti ba prostilor uite s-a facut aceasta modificare dar voi nici macar atat!
 

DeletedUser

cred ca n-am semnat nici un contract cand ne-am creat conturile ...eu cel putin n-am nici un exemplar in casa
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
147
Modificarea a fost facuta din scurt, de anuntat prin caile normale ar fi fost imposibil, stiam foarte bine ca vor aparea tickete de la voi imediat ( si tu ai facut unul chiar in ziua respectiva ) si ti-am comunicat.
Si da, nu am fost deacord si nu imi este rusine sa recunosc asta public.


cred ca n-am semnat nici un contract cand ne-am creat conturile ...
Ba da, si eu l-am "semnat" din 2007 cand am bifat aia cu "sunt deacord cu termenii, conditiile si regulile"
 

DeletedUser

raka c1tadin se refera la un cu totul alt contract exact ca si mine nu la TC
acu eu sunt pe langa subiect aici si multi ma injura deja de aia nu il dezvolt prea mult

o seara frumoasa all
 

DeletedUser

Inno isi permite cam multe, iar noi trebuie sa ne supunem pe banii nostrii, interesant, foarte tare :)
 

DeletedUser

Nu inteleg de ce atata vorba fara rost. INNOGAMES a modificat ceva fara sa intrebe pe nimeni in JOCUL LOR (jucat si de noi, e adevarat) si lucrurile sunt deja facute. Daca Raka admite ca e o greseala sau nu e mai putin relevant. Tot atat de putin relevant cat ar fi sa analizam sensul cuvantului 'greseala'
It happened....and that's all. hetfield, cel putin a trecut la ceva concret (nr de tel., email) - desi ma indoiesc ca ar avea ceva efect. In afara de aceasta initiativa.....discutii fara rost in contradictoriu.
 

DeletedUser

asta inseamna sa schimbe setarile lumii , atunci sa scoata si bonusu de noapte ca sa fie totul ok
 

DeletedUser8678

dar de ce sa nu mareasca si viteza?
eu propun sa faca in asa fel incat un sat sa-l iei din doi nobili ... si mai propun sa putem crea si nobilite ca sa fie mai excitant ... si de fapt stii ce? Mai bine sa nu mai existe nobili, satele sa fie cedate prin procura de la un jucator la altul, numai sa avem grija sa fie acte legalizate ...
 

DeletedUser

Vad ca aces thread a ajuns un loc de manifestare a imaginatiei. Nu mai bine participati la vreun concurs? Ca stati bine la capitolul creatie :).
 

DeletedUser2147

l-am cerut dar nu l-am primit.

Rakanishu este obisnuit sa vada doar ce vrea, sa raspunda doar la ce vrea, cu raspunsuri cam in 2 peri, pe langa subiect, gen asta?

Extras din Termeni si conditii :

§ 1 Domeniul de aplicare
În momentul expedierii unei cereri privind deschiderea unui cont de joc („cont“) („înregistrare“) şi al identificării corespunzătoare pe platforma de joc, utilizatorul acceptă condiţiile CCG în forma corespunzătoare a acestora.
InnoGames oferă jocul, în mod exclusiv, consumatorilor în conformitate cu § 13 din Codul de procedură civilă german (BGB).

§ 3 Prestări de servicii
InnoGames îşi rezervă dreptul de a suspenda funcţionarea jocului, fără precizarea motivelor.1. Cata vreme iti desfasori activitatea in Romania, ai angajati romani, consumatori 100% romani, o faci conform legilor romanesti, nu cele nemtesti. Nu cred ca eu pot face ceva in Germania, sa fie ilegal aici dar legal in Romania, si dupa sa scot ochii celor de aici ca eu lucrez dupa Codul de procedura civila roman.

2. Nu vad care este legatura intre suspendarea jocului, si schimbarea unor setari de baza ale jocului pe lumea pe care activez, pentru care trebuia sa fim intrebati inainte, cum s-a facut si la moral si la taleri. Sunt 2 lucruri total diferite, deci asta ai cam pus-o aici degeaba.

Acum, intr-un final, te mai rog o data, un numar de telefon si o adresa de email al celor din Germania, tinand cont ca tu se pare ca nu ai nici o vina ca ai uitat sa anunti, ca te-a durut in ... sa incerci sa reprezinti si interesele noastre, tu probabil tot ce ai facut cand ti s-a spus ca se va face asta a fost "da, nici o problema"

Sincer, tinand cont de faptul ca voi nu faceti mai nimic bun pentru jocul acesta, ma intreb, oare de ce mai sunteti acolo? De ce va mai plateste pe unii dintre voi(stiu ca nu sunteti toti platiti)
 

DeletedUser

Stai linistiti ca se vor intampla toate pe care le-ati scris pe aici...probabil e nevoie doar de ceva timp ca sa le vina ideile...
 

DeletedUser

Stai linistiti ca se vor intampla toate pe care le-ati scris pe aici...probabil e nevoie doar de ceva timp ca sa le vina ideile...

"stai linistiti" ?????

1.4. Va rugam sa evitati reprosurile cu privire la greselile gramaticale sau de scriere la adresa jucãtorilor. Dacã greselile gramaticale sau de scriere ale unui jucãtor sunt atât de mari încât continutul mesajului se pierde, puteti raporta acel mesaj. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemã.
---2.6.1. Toate mesajele trebuie sa contina un numar de minim 4 cuvinte.Mesajele care incalca regula de post-lenght vor fi considerate Spam si sanctionate ca atare.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8678

Vad ca aces thread a ajuns un loc de manifestare a imaginatiei. Nu mai bine participati la vreun concurs? Ca stati bine la capitolul creatie :).
Eu stau foarte bine la capitolul imaginatie, am destule povestiri fantastice publicate pe mai multe site-uri de literatura ... insa pe aici fac numai misto pentru ca asa simt ca trebuie discutat cu personajele interesante care ma iau peste piciorul meu de pufuletar
 

DeletedUser

Voua, pe lumea 1, cu siguranta nu a avut cine sa va spuna avantajele pe care le aveti prin luarea acestei decizii .. decizie aplicata pe toate serverele ..

Cand ati acceptat voi setarile lumii 1 si v-ati inregistrat aici, in mod cert nu stiati ca cineva o sa inventeze un bot care poate lansa automat atacurile cu o frecventa de 5/secunda -> 300/minut -> 18.000/ora samd..

Sa zicem: sat de 10.000 pct, 20.000 locuri in ferma..
Pe o lume fara limita de fake cum era lumea 1, se puteau lansa 20.000 de fake-uri de pe un singur sat..
Pe o lume cu limita de fake se pot lansa maxim 200 de fake-uri in circumstantele de mai sus..
Opreste limita de fake-uri botul? Nu, dar il incetineste..
In primul rand, pierderile armate pentru cel care foloseste botul sunt de 100 de ori mai consistente.. In al doilea rand, botul nu e capabil sa si schimbe satul de pe care se lanseaza fake-urile, deci titularul contului e obligat sa schimbe satul manual odata la 200 de fake-uri - scade frecventa de lansare + ca intervin plictiseala, limita rabdarii si timpul atacatorului..

Poate ca explicatiile mele nu valoreaza 2 bani, dar mi-as dori sa ii vad pe cei revoltati cum se bat cu unul care:
Le da 18.000 de fake-uri intr-o ora cu botul, apoi da drumul timp de 30 de minute la 5 sesiuni de cate 100 de taburi, repeta cele 18.000 de fake-uri, iar taburi si tot asa timp de 10 ore .. Se stransara 156.000 de atacuri de la un jucator plecate toate in interval de 10 ore ..
Asta e unul .. Dar daca mai are 20 de prieteni care fac la fel si il ajuta?
Sa zicem 3.000.000 de atacuri(3000 de pagini de atac a cate 1000) ..

Puteti macar sa numarati pana la 3.000.000 nu in 10 ore, intr-o luna?
Ati mai intelege ceva din conturile voastre? Ati mai vedea vreun raport?

Posibil ca aici, pe lumea 1, nu a fost cazul si nici nu o sa fie 30 de ani de acum inainte, dar limita de fake a fost introdusa la plangerile unor jucatori de pe alte servere care au fost victima unor astfel de atacuri nesimtit de dureroase si de stresante ..

Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca pe .ro nici nu a avut vreun cont de pe vreo lume mai mult de 50.000 de atacuri si stau si ma intreb cand plangi mai tare: cand iti ia mai multe unitati din ferma sa dai amarata de norma de 1.000 de fake-uri sau cand unii isi bat joc de tine si iti baga asa, din mers, un M I L I O N de atacuri? :D
 

DeletedUser

concluzie:

-in comunism nu exista fake-ri

comunism sa fie si scapam de triburile

foarte bine inno pentru treaba care o faceti,avem mentalitate de comunisti,ascultam,executam si ....facem bisericute,mai mult peste 2000 de ani cand vom avea mentalitate de capitalist
 

DeletedUser2147

pe L1 nu cred ca a fost vreun caz ca cel enuntat mai sus, nu cred ca si-ar risca cineva contul pentru asa ceva, plus ca om fi noi, ca grupe ramas pe L1, mai iuti la limba, mai atosi, ne certam, injuram, amenintam, dar capul pe umeri il avem, si sper eu ca si putina coloana vertebrala, in asa fel incat sa nu folosim bot-i de genul acesta.

Stie cineva vreo situatie in care un jucator a avut sa zicem 50.000 de atacuri lansate spre el de catre un singur jucator in decurs de 4-5ore? Aici, pe L1.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus