DeletedUser18125
iris13 astăzi la ora 14:15
acum vreo 2 luni vorbeam cu draconic de o fuziune, el sa impotrivit, am spus ca la cati activi suntem aici, foarte bine reusim sa facem un trib.un trib care sa sa poate face ceva pe 9.acum suntem in razboi, dar am aceeasi idee,voi invita din guns, pana il voi lasa pe draconic singur)).
ce ati luat pana acum de la noi, nu are importanta, erau sate aruncate la intamplare, foamea dupa puncte si sate isi spune acum cuvantul, castigul e de partea noastra insa, vedem cine este activ si ce poate in general si sincer ma asteptam la mai mult.cred ca stati mai prost ca noi, ar putea fi si altceva, razboaiele nu se declanseaza vara, acum sunt concedii, vacante, cine dsracu sta in casa?dar draconic crede ca toti sunt ca el=)))).as dori mult sa te invit la noi, poate reusim sa facem un trib care sa se impuna pe 9 prin activitate si agresivitate.nu este nici o problema daca refuzi, respectul fata de jucator ramane acelasi, dar voi invita toata saptamana urmatoare din guns cate unul pe zi.sa-i dau de gandit lui draconic, cine mai pleaca maine?))
O zi placuta
Statistica arata asa
Side 1:
Tribes: =FB=
Players:
Side 2:
Tribes: GUNS
Players:
Timeframe: Săptămâna trecută
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 11
Tabăra 2: 43
Diferență: 32
Intr-adevar FB a iesit in avantaj pentru ca a luat doua buline galbene din guns care adunat au vreo 52 sate si ies in castig fata de diferenta de 32 , doar ca marele lider compara mere cu pere , el a luat 2 inactivi cu 52 sate noi am luat 32 sate in plus care au ajuns la useri ceva mai activi si poate valoric mai buni . Ce nu spune insa e ca a si pierdut din cauza acestui razboi vreo 4 useri dintre care 2 au vreo 150 sate in total , dar asa e cand cineva oboseste la mijlocul adunarii si vede doar ce vrea .
In afara de asta are si alte pierderi si mai mari , dar pe care inca nu le vede , pentru ca este prea ocupat sa caute fugari si buline galbene .
Noi am inceput lumea in 5 useri si o harta rosie pe cateva ore distanta in toate directiile si pentru toti userii , nu vad de ce oare isi imagineaza ca acest lucru deranjeaza pe cei din guns sau ma afecteaza pe mine in mod special . Razboiul este intr-adevar la inceput s-au luat ceva sate izolate dar nu numai si o sa se vada mai incolo efectele .
Eu chiar ii precizez ca ma avantajeaza aceste inviteuri , de ce sa sustin cu defensiva un inactiv ? mai bine il sustine FB, dar ce nu stiu cei inactivi e ca prin intrarea in FB au cedat satele , dar asa e cand ai prieteni , cineva trebuie sa se umfle artificial .
In ceea ce priveste fuziunea , intr-o minte bolnava probabil se imagina un lider capabil sa se impuna , ce nu a luat in calcul , este ca in guns nu prea mai sunt asa multi in pantaloni scurti si cu mucii la nas ca sa tremure in fata lui si vad ca imi face chiar un serviciu , ma scapa de ultimii ramasi .
Oricum la ritm de 1 pe zi tot mai am 3 luni pana sa ma intorc la formula de start , asta in cele mai optimiste ganduri ale tatucului , dar ce nu poate sa vada el e ca circulatia poate sa aibe doua sensuri .
Ultima editare de un moderator: