DeletedUser12715
exemplu
Jucător Gladiatus67
text personal
'
Te iei de aliati mei te iei de mine. Te iei de mine te iei de aliati mei'
corect=aliatii
de vazut pe http://ro6.triburile.ro/staemme.php?screen=overview&intro
mesaje primite
Titlu fără filtru nou citit răspunse fără filtru
nou
citit
răspunse
Partener de discuţie Ultima temă
ba .aiai armata (2) Gladiatus67
corect aia e armata
alt destept
ForeverRosu astăzi la ora 08:51bai desteptule, asta e tot ceam vrut, sa te las fara armata, eu nam nevoie de satul tau dar sunt sigur k eternalfear se va bukura de el, prost mai esti ma desteptule.
corect = tot ce-am vrut
alta perla
ForeverRosu în data de 03.09. la ora 23:21asa sa faki, mai tataie, dute plimbati nepoti, hai k incepi sa semeni k profa mea de rom! Mult norok, o sa ai nevoie, si mai lasate k korektatu k oricum nu esti mai bun k mn!
ForeverRosu în data de 03.09. la ora 16:52bai asta eu sunt baiat dp mess! Da ce sa stie un comunist?
ForeverRosu în data de 03.09. la ora 16:14nu ! Da vad k te kaki pe tine! Mai ** tineti gura baiete, oricum ramai fara satul ala
corect = tine-ti
acum sa vezi cum o sa vina tot tribul gramada pe mine, ce sa fac?? nu suport analfabetii
si acum cel mai tare mesaj
'IvanB astăzi la ora 11:57Mai voi nu sunteti normali)))
In tribul vostru sunt doar analfabeti, cred ca asta e criteriu pe care se intra in trib
Si tu scrii ca pasta , o sa va vedeti pe forum(unde ai scris incorect)iti fac o reclama!!!!!! de o sa te stie tot site-ul
)))
Hai ca m-ati facut sa rad azi..............)))
Gladiatus67 astăzi la ora 12:02na.vrei sa scapi.hai la noi in trib.si te lasam in pace
Gladiatus67 astăzi la ora 12:01ba baiatule .am nobil.ce zici sal folosesc pe tine
IvanB astăzi la ora 11:58apropo, am uitat ,....... mi-e frica !!!!
'
concluzia este ca daca scriu corect sunt un comunist si daca ma vreau sa scap sa intru in tribul gladiatori si sa devin la fel ca ei
sa-mi tineti pumnii
Jucător Gladiatus67
text personal
'
Te iei de aliati mei te iei de mine. Te iei de mine te iei de aliati mei'
corect=aliatii
de vazut pe http://ro6.triburile.ro/staemme.php?screen=overview&intro
mesaje primite
Titlu fără filtru nou citit răspunse fără filtru
nou
citit
răspunse
Partener de discuţie Ultima temă
ba .aiai armata (2) Gladiatus67
corect aia e armata
alt destept
ForeverRosu astăzi la ora 08:51bai desteptule, asta e tot ceam vrut, sa te las fara armata, eu nam nevoie de satul tau dar sunt sigur k eternalfear se va bukura de el, prost mai esti ma desteptule.
corect = tot ce-am vrut
alta perla
ForeverRosu în data de 03.09. la ora 23:21asa sa faki, mai tataie, dute plimbati nepoti, hai k incepi sa semeni k profa mea de rom! Mult norok, o sa ai nevoie, si mai lasate k korektatu k oricum nu esti mai bun k mn!
ForeverRosu în data de 03.09. la ora 16:52bai asta eu sunt baiat dp mess! Da ce sa stie un comunist?
ForeverRosu în data de 03.09. la ora 16:14nu ! Da vad k te kaki pe tine! Mai ** tineti gura baiete, oricum ramai fara satul ala
corect = tine-ti
acum sa vezi cum o sa vina tot tribul gramada pe mine, ce sa fac?? nu suport analfabetii
si acum cel mai tare mesaj
'IvanB astăzi la ora 11:57Mai voi nu sunteti normali)))
In tribul vostru sunt doar analfabeti, cred ca asta e criteriu pe care se intra in trib
Si tu scrii ca pasta , o sa va vedeti pe forum(unde ai scris incorect)iti fac o reclama!!!!!! de o sa te stie tot site-ul
)))
Hai ca m-ati facut sa rad azi..............)))
Gladiatus67 astăzi la ora 12:02na.vrei sa scapi.hai la noi in trib.si te lasam in pace
Gladiatus67 astăzi la ora 12:01ba baiatule .am nobil.ce zici sal folosesc pe tine
IvanB astăzi la ora 11:58apropo, am uitat ,....... mi-e frica !!!!
'
concluzia este ca daca scriu corect sunt un comunist si daca ma vreau sa scap sa intru in tribul gladiatori si sa devin la fel ca ei
sa-mi tineti pumnii