DeletedUser
OFFTOPIC:
Datorita noua, 'revolutionarilor' suntem acuma liberi ...
Offtopic:
Nu ti-e rusine sa compari o gloata de 'microbisti' cu cei care au murit pe strazi? Ce ai dus tu pana la capat? Sunt convins ca nu te intereseaza istoria, ca nu ai habar de Sighet, de canal, de prizonierii politici, de situatia intelectualilor de dupa cel de-al doilea razboi mondial, de colectivizare. Datorita celor morti in Timisoara in '89 dreptul la proprietate e garantat prin lege... Chiar daca 10000000 de imbecili ahtiati dupa seminte si injuraturi pe stadionul de fotbal vor spune ca movul nu e violet, sau ca ii vor sparge fatza lui Zambon (sau Jambon ca sa va fac pe plac), dreptul la proprietate e mai important decat orice ati gandi voi 'revolutionarilor'
OFFTOPIC:
Ei bine, phaeton, uite ca eu am habar de tot ce ai scris aici, am cunoscut oameni care au facut si Sighetul si Aiudul. Si cu toate acestea, nu vad cu ce a gresit gabu4u... Nu a spus ca importanta este aceeasi. Nici nu ar avea cum sa fie asa. Dar, desi e glorioasa in felul ei, Revolutia a fost suficienta, si nu necesara. Au murit oameni DEGEABA. Si cand spun DEGEABA, nu sustin ca fara rezultat, ci ca nu era nevoie sa moara. Revolutia nu a fost decat o inscenare monstruoasa. Punct si de la capat!
offtopic:
poti fi chiar mai bun decat Eminescu ...
offtopic:
poti fi chiar mai bun decat Eminescu ...
Topicul acesta a deraiat de la subiect si anume tribul GDL, va rog sa reveniti la subiect. Multumesc.
si revin, eu cred ca o sa trec in lumea 7
astia chiar nu stiu limba romana
aulisky astăzi la ora 19:09
nu-ti fa griji sun destui ce crezi ca ca vin precum face foreverrosu:
Paulisky
o singura mare rugaminte am la tine, scrie-mi macar un singur mesaj corect, te rog, nu-mi vine sa cred ce oameni au ajuns pe triburile.ro
hai ca incerc sa te ajut"ana are mere" sau ceva de genul acesta, nimic mai complicat. poti?
hai incearca!