1- DEF e in raboi cu Master pe L4 deci sa se ceara pe granita daca e bun, nu sa ia sate de 100 pct
)))
2- nu aveam nimic cu patriot dar ei ziceau de mine de ce nu am mai luat sate pe L4 ...
3- sa terminam cu circu cum zicea cineva , si se poate si din partea mea sa se inchida topicu.
Trebuie sa ma repet. Taci, fratele meu, nu mai vorbi prostii! Limiteaza-te la ce cunosti, chiar asa de insistent poti fi in a dovedi cat de nestiutor esti?
Nu mai joc de foarte mult timp pe L4, contul meu este ..... asta mai putin te intereseaza pe tine.
Apoi, din lipsa de timp am si anuntat ca ma reprofilez ca jucator defensiv.
Cat despre satele de 200 puncte...esti slab amice, nu cunosti ce-nseamna sa joci pe o lume veche, gen L1, L2, L3,L4 si, probabil, L5 si L6. Acolo, cum apare un punct rosu,indiferent de punctaj, dispare imediat. Pe aceste lumi nu se mai inscrie nimeni (cu exceptia celor care oricum sunt inchise) deci satele sunt rare. Un trib ocupa, ca spatiu, cateva continente alaturate. Asadar are dreptate colegul, doar sa fii nebun sa alergi 15-20 continente doar pentru a ajunge la granita cu dusmanul.
Nu vreau sa-ti dau lectii de joc, nu eu sunt in masura, insa intereseaza-te si poate afli si tu ca sunt jucatori defensivi si jucatori ofensivi. Despre tine pot spune ca esti un jucator in plus!
1. N-am sustinut niciodata ca sunt un jucator bun, am spus ca am experienta in joc. E altceva.
2. Daca nu ai nimic cu mine iar eu n-am pomenit nimic de tine referitor la L4 (nici nu stiam ca joci acolo), de ce ... Doamne,iarta-ma! nu-ti vezi de patratica ta?
3. Circul se sfarseste in momentul in care termini cu toate prostiile tale de pe forum. Nu stiu cine te-a pacalit ca teoriile tale ar interesa pe cineva. Doar daca ai scrie despre "timpul probabil", poate asa ar mai interesa pe cineva.