DeletedUser34265
Aqm vreo luna maxim 2..
Am inteles deci e ok, poti lansa cate un atac la 200 ms...
Merge si la 100ms
Aqm vreo luna maxim 2..
Am inteles deci e ok, poti lansa cate un atac la 200 ms...
..........In primul rand avem nevoie de cateva setari la Opera, si anume:
Nu este interzis, de aceea este pus aici.
nu este interzis, de aceea este pus aici.
Cand am pus treaba asta pe forum, mi-a fost stearsa de lamine si de atunci a inceput un lung sir de discutii aici
In fine, facusem dinainte un topic despre asta aici, dar si acolo mi-a sugerat un admin sa-l sterg
La fel a fost si cu SID-ingul (Link) si poate cine stie, probabil o sa mi se ceara si cu Imacros-ul (Link)
Oricum, felicitari pentru tutorial si celor care au spus la prima vedere ca e inutil![]()
poate primul pe ziua de azi..![]()
Nu ca l-as sustine pe incapabilul de Lamine, dar bine ca ti-a sters-o .. Ne-ai infectat suficient cu porcariile de pe site-ul tau penibil si in plus, din cate stiu eu drepturile de autor pentru metoda T-train ii apartin in totalitate lui nMe... n@me? aka Grant ..![]()
Sa nu mai pun la socoteala ca T-train era interzis(pe buna dreptate sau nu) pe .ro in perioada respectiva ..
Cand am pus treaba asta pe forum, mi-a fost stearsa de lamine si de atunci a inceput un lung sir de discutii aici
In fine, facusem dinainte un topic despre asta aici, dar si acolo mi-a sugerat un admin sa-l sterg
La fel a fost si cu SID-ingul (Link) si poate cine stie, probabil o sa mi se ceara si cu Imacros-ul (Link)
Oricum, felicitari pentru tutorial si celor care au spus la prima vedere ca e inutil![]()