DeletedUser46857
unde e butonul de like?
Referitor la Gentle,bravo lor,ține Green-ul pe post de marionetă în continuare dându-vă impresia că aveți un rol important.Și in acest timp ei curăță toată harta,iar voi ve-ți rămâne cu ce ați acumulat până în acest moment.
Pfff am scos trădătorul din bârlog),app tu ce joci?am înteles că noi jucăm leapșa trecând la înnobilat sate și in k44,dar tu ce joci?trecerea ta în green cum se numește?...ai fugit ca ultimu om doar ca să-ți aperi satele(in opinia ta),trădând niște oameni care ți-au acordat încrederea lor.
Referitor la Gentle,bravo lor,ține Green-ul pe post de marionetă în continuare dându-vă impresia că aveți un rol important.Și in acest timp ei curăță toată harta,iar voi ve-ți rămâne cu ce ați acumulat până în acest moment.
oare pe ce lume am mai auzit povestea asta? ...parca tot tu erai protagonistul![]()
De aia vor fi luate in curand, ca nu le luam.
Hai ma mergeti si mintiti la alta masa ca aici s-au terminat frimiturile pentru voi.
Incetati sa va faceti de ras, ca sunteti pe plus, ca faceti, ca dregeti...ati ajuns sa faceti split cu sat full atac...hai sa nu incep sa postez si rapoartele, ramaneti pe intern pana va reveniti ca deocamdata v-a lovit marfarul si nu v-ati revenit.