DeletedUser43947
Tot la spartul coatelor în baie ai ramas ))) cred că dacă iți trimitem și două poze să-ți ajutăm puțin imaginația, rămâi fără faianță.iubirea mea din green
În rest, pe joc, statistica vorbește de la sine.
Tot la spartul coatelor în baie ai ramas ))) cred că dacă iți trimitem și două poze să-ți ajutăm puțin imaginația, rămâi fără faianță.iubirea mea din green
iulian mafia dec 03, 20:01
salut vrei sa mai joci pe lumea aceasta?
Dark Lady dec 03, 20:01
Buna seara. Cred ca fiecare e liber sa faca ce doreste
iulian mafia dec 03, 20:02
desigur eu doar te-am intrebat
Dark Lady dec 03, 20:02
multumesc frumos de intrebare
iulian mafia dec 03, 20:03
na spor la joc cat inca mai ai sat ..
Dark Lady dec 03, 20:03
si tie
))nu va dor genunchii?Vă urez baftă in continuare,insă in fața voastră stă Zig,să nu uitați asta!
Vă urez baftă in continuare,insă in fața voastră stă Zig,să nu uitați asta!
Frustrare mare domnle,dacă și de pe telefon vă facem ) mai uităte la secunde și ai să vezi că ia intrat autosplitul,dar tu nu ști cu ce se manancă .Dacă nu ai blindaje pierzi sate,mai ai de demonstrat copliaș.
Cam ăștia sunt marii razboinici ai Green-ului,se milogesc să primească sate,se milogesc de jucătorii mei ca să treaca la ei,cam atât puteți,dacă nu aveam parte de trădarile lui Emi și Cătă,altfel stătea treaba .Până una alta sunt fericit că am de partea mea jucatori cu calitate,eu am jucători de triburi nu participanți ca alții .
Frustrare mare domnle,dacă și de pe telefon vă facem ) mai uităte la secunde și ai să vezi că ia intrat autosplitul,dar tu nu ști cu ce se manancă .Dacă nu ai blindaje pierzi sate,mai ai de demonstrat copliaș.
Cam ăștia sunt marii razboinici ai Green-ului,se milogesc să primească sate,se milogesc de jucătorii mei ca să treaca la ei,cam atât puteți,dacă nu aveam parte de trădarile lui Emi și Cătă,altfel stătea treaba .Până una alta sunt fericit că am de partea mea jucatori cu calitate,eu am jucători de triburi nu participanți ca alții .
)Bă iuliane citează tată tot,vezi ca te faci iarăși de caco.Ai omis un spoiler
Cred că am explicat destul de clar situația, cine are suficienți neuroni poate să distingă de penibil.Frustrare mare domnle,dacă și de pe telefon vă facem ) mai uităte la secunde și ai să vezi că ia intrat autosplitul,dar tu nu ști cu ce se manancă .Dacă nu ai blindaje pierzi sate,mai ai de demonstrat copliaș.
mersi fain, chiar nu stiam si nici nu observasem chestia asta pana acum
Pai sa nu cumva sa te ratacesti )PS: Apreciez ca mi-ati aratat direct cu forumul nostru