DeletedUser7708
După o perioadă de o săptămână petrecută pe .net pe w28 alături de românaşii noştri am descoperit un site care updatează hărţi cu diferite lucruri pentru un server. Top15 triburi, jucători, cuceritori şamd.
Site-ul unde se pot vedea hărţile este: http://map.k-io.com , iar jos de tot aveţi RO4.
Pentru a crea o familie pe hartă, vă rog să daţi un mesaj privat lui G3cKO cu prescurtările triburilor participante la familie.
Momentan am pus familiile din top20, fără STFU, pentru că ştiu că BW aparţine TRX acum şi nu mai ştiu care cu cine ţine.
Tribes Dominance Map
Aici sunt afişate cele mai bune triburi sau familii, după caz, împreună cu rank 2 pe fiecare continent. Ca să apară pe hartă, tribul trebuie să aibe minim 250.000 puncte.
Players Dominance Map
Acelaşi lucru ca şi mai sus, doar că pentru prezenţa pe hartă trebuie 1.000.000 de puncte.
Top15 tribes
Harta cu top15 triburi sau familii ca număr total de puncte.
Top15 Players
Harta cu top15 jucători.
Top15 Noblers
Harta cu top15 familii cu cuceririle făcute în ultimele 24 de ore.
Fastest Noblers
Harta cu jucătorii cu cea mai mare medie sate/zi de la primul sat al lor cucerit.
Rog Moderatorii să facă acest topic sticky.
Site-ul unde se pot vedea hărţile este: http://map.k-io.com , iar jos de tot aveţi RO4.
Pentru a crea o familie pe hartă, vă rog să daţi un mesaj privat lui G3cKO cu prescurtările triburilor participante la familie.
Momentan am pus familiile din top20, fără STFU, pentru că ştiu că BW aparţine TRX acum şi nu mai ştiu care cu cine ţine.
Tribes Dominance Map
Aici sunt afişate cele mai bune triburi sau familii, după caz, împreună cu rank 2 pe fiecare continent. Ca să apară pe hartă, tribul trebuie să aibe minim 250.000 puncte.
Players Dominance Map
Acelaşi lucru ca şi mai sus, doar că pentru prezenţa pe hartă trebuie 1.000.000 de puncte.
Top15 tribes
Harta cu top15 triburi sau familii ca număr total de puncte.
Top15 Players
Harta cu top15 jucători.
Top15 Noblers
Harta cu top15 familii cu cuceririle făcute în ultimele 24 de ore.
Fastest Noblers
Harta cu jucătorii cu cea mai mare medie sate/zi de la primul sat al lor cucerit.
Rog Moderatorii să facă acest topic sticky.
Ultima editare de un moderator: