Ce pacat ca dupa ce cuceresti 2-3 sate de la jucatori din Sas sunt concediati imediat. Ce rost are sa te ascunzi de statistici, cand tu ca trib advers nu ai reusit sa iei macar un singur sat de la tribul H.A in schimb noi v-am eliminat si cativa jucatori deja. Ma asteptam la ceva mai serios, dar sunt putin dezamagit...
Siii ??
Ori nu poti sa cuceresti sate daca nu sunt din +SAS+ ??
In tribul lui fiecare face cum vrea
Atunci cand vei elimina un jucator cu "nume" poti sa te lauzi pe forum,pana atunci lasa-i pe altii sa te laude![]()
E vorba de onoare, dar se pare ca tu nu intelegi asta.
Ce onoare ?) ca ati mutat la margine niste jucatori izolati sau care abia acum descopera jocul ?
![]()
Ce pacat ca dupa ce cuceresti 2-3 sate de la jucatori din Sas sunt concediati imediat. Ce rost are sa te ascunzi de statistici, cand tu ca trib advers nu ai reusit sa iei macar un singur sat de la tribul H.A in schimb noi v-am eliminat si cativa jucatori deja. Ma asteptam la ceva mai serios, dar sunt putin dezamagit...
Cand un coleg de-al meu,jucator bun fiind va fi mutat la margine sau va pierde multe sate atunci sa vorbesti de onoare...pana atunci shhhtpentru ca am mai spus...nu trebuie sa planga altii din cauza jucatorilor care nu se implica,sunt inactivi,nu au experienta de joc
Asa ca vezi cui ii trebuie dex-ul online ,nu de alta dar mai ai de mancat foi de carti pana sa ma inveti pe mine semnificatia cuvintelor![]()
Mai stiu jucatori din astia care mereu vorbeau despre lucruri mari, trist ca majoritatea au fost striviti ca niste gandaci, ia un tichet cu numar de ordine si asteapta-ti randul.
Aici te aprob, asa patim si noi, cum pierd sate jucatorii respectivi sunt concediati. Ultimul exemplu: Glasian!
Mai erau vreo 2-3, dar nu le-am retinut numele. Unul din ei parasise DiViN si intrase in SAS. Cum a fost atacat a si fost concediat. Acum e la margine, urmareste cum creste iarba.![]()
pai daca ganditi asa despre colegii vostri de ce ii mai recrutati?
la voi pierd foarte multi sate, la noi cauti cu lupa asa ceva...
si stai linistit ca dupa ce vor fi innobilati astia "fara experienta " va veni si randul vostru...intrebarea e cand va vom innobila, nu daca ....caci asta vom face sigur
pai daca ganditi asa despre colegii vostri de ce ii mai recrutati?
la voi pierd foarte multi sate, la noi cauti cu lupa asa ceva...
si stai linistit ca dupa ce vor fi innobilati astia "fara experienta " va veni si randul vostru...intrebarea e cand va vom innobila, nu daca ....caci asta vom face sigur