Chev, cu gabriel am facut deja
Urmatorul care ar trebuii intervievat ,daca tot se ia dupa clasament ar trebuii sa fie Zarzarel ,insa am oarece dubii si in privinta lui ,interviurile astea cica sunt facute cu cei mai buni jucatori de aici ,pai eu am mai multi inamici invinsi decat Gabriel si Zarzarel la un loc ( sunt pe locu' 189 ha-ha ) asta inseamna ca sunt mai bun ca ei ? ori bun esti daca ai multe interne ?
Jucatorii buni ,sunt cei care sunt apreciati de adversar ,mie de exemplu nu mi-ar placea sa am parte de un atac combinat din partea lui NICK58, Sardaukarul si Tyvokka
Urmatorul care ar trebuii intervievat ,daca tot se ia dupa clasament ar trebuii sa fie Zarzarel ,insa am oarece dubii si in privinta lui ,interviurile astea cica sunt facute cu cei mai buni jucatori de aici ,pai eu am mai multi inamici invinsi decat Gabriel si Zarzarel la un loc ( sunt pe locu' 189 ha-ha ) asta inseamna ca sunt mai bun ca ei ? ori bun esti daca ai multe interne ?
Jucatorii buni ,sunt cei care sunt apreciati de adversar ,mie de exemplu nu mi-ar placea sa am parte de un atac combinat din partea lui NICK58, Sardaukarul si Tyvokka
Prea serios?Atunci zi-mi tu un set de intrebari pe care ai vrea sa le vezi intr-un viitor interviu.
Asa am crezut eu ca e mai bine, sa iau primul interviu jucatorului de pe locu' 1, iar urmatoarele sa le fac in functie de propuneri.
ce-i recomanda?
nu spun ca nu sunt buni, dar avem clar o doza mare de subiectivism.
consider ca-s multi peste ei si sincer, tare as vrea sa vad ce spune zarzarica Zarzareel=))
nu e vorba numai de cine e bun, eu am doar sate dusmane...conteaza sa fie interesant, zarzarica s-a remarcat prin interne, as vrea sa-i citesc scrisul, sa vad cum priveste jocul )