DeletedUser
ceilalti s-au lasat,din CIR mai joaca da si mie 3 lei,krausaru,senior1,ceilalti au cedat conturile,ai dreptate..3 jucatori...75%...
Nu cred ca la intrebarile tale facea referire stapana, ci la raspunsurile si exprimarea lui Gabriel,sunt diferite fata de ce a postat pana acum din toate punctele de vedere,intrebarile sunt in regula,parerea mea.
Daca punctele nu sunt relevante,si conteaza doar calitatea jucatorului,atunci pentru urmatoarele interviuri il propun pe CarlaDaimler,unul dintre cei mai buni jucatori pe care i-am cunoscut si pe/sau willwallace ,un tip pe care nu l-ar vrea nimeni vecin si inamic.
willwallace .. tare curios sunt
este rosu si este langa mine
ce-i recomanda?
nu spun ca nu sunt buni, dar avem clar o doza mare de subiectivism.
consider ca-s multi peste ei si sincer, tare as vrea sa vad ce spune zarzarica Zarzareel=))
nu e vorba numai de cine e bun, eu am doar sate dusmane...conteaza sa fie interesant, zarzarica s-a remarcat prin interne, as vrea sa-i citesc scrisul, sa vad cum priveste jocul )
Deci ideea e ca joci defensiv si iti sprijini colegii, pai cum? la Moarte de erou ,ai acelasi trofeu ca si mine,argint, numa ca tu ai 1 mil de puncte in plus si nu ai fost atacat,iar eu am fost tot timpu in granita si nici nu joc defensiv ) asa ca...sunt cam circumspect in privinta afirmatiei tale.daca nu am avut ocazia sa fiu atacat asta e..cresc mai greu la inamici..dar cate sate de aparare am eu nu mai are nimeni ..cel putin pe aceasta lume
atunci te compatimesc))