Interviuri - discutii si propuneri.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

ceilalti s-au lasat,din CIR mai joaca da si mie 3 lei,krausaru,senior1,ceilalti au cedat conturile,ai dreptate..3 jucatori...75%...
 

DeletedUser

terminatorul a fost intemeietor in ~WO~
nick intemeietor in WLC
nod321 in ~WO~ cu mine si terminator
sacal x s-a lasat
senior 1 a fost mentionat de mine mai sus
si grasu xxl? :))

Triburile.ro Profil Jucător: grasu.xxl. (tribe changes)

Trib vechi Trib nou Dată/Timp Puncte
Nimeni Prison 21st February 2012 - 01:13:07 78
Prison G.N.A. 12th March 2012 - 19:13:48 1,318
G.N.A. CIRC.7 08th May 2012 - 22:12:56 33,962
CIRC.7 END 16th June 2012 - 23:12:51 109,094

daca am stat aproape 3 saptamani in CIR si noi nu inseamna ca il reprezentam ...dupa cum am mai zis,noi suntem alte grupuri de jucatori,cei mai numerosi fiind fostul WAR
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser40616

salut, chevy!
suntem si war-ul(lethal-ul) lui infarct peste 20 in end...=> 35-40%


chevyx, Gabriel spune "~WO~,WAR,WLC..si C.I.R<<25%"
el separa cir de wo(unde a fost si el), mai tarziu intrati, perioada scurta, de-aia calculele:p tu gasesti wo-isti:))
mie-mi pare clar:D
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

exact,tullio isi avea grupul lui cu care a format Arienii apoi CIR...daca ar intra acum nu ar recunoaste mai mult de 10 jucatori din END
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

deci voi ati fost in cir dar nu ati fost in cir ? in fine , e bucataria voastra interna
 

DeletedUser

am fost in CIR...dar sa nu uitam ca inainte eram un trib marunt si am fost nevoiti sa fuzionam:)
 

DeletedUser40858

Nu cred ca la intrebarile tale facea referire stapana, ci la raspunsurile si exprimarea lui Gabriel,sunt diferite fata de ce a postat pana acum din toate punctele de vedere,intrebarile sunt in regula,parerea mea.

Daca punctele nu sunt relevante,si conteaza doar calitatea jucatorului,atunci pentru urmatoarele interviuri il propun pe CarlaDaimler,unul dintre cei mai buni jucatori pe care i-am cunoscut si pe/sau willwallace ,un tip pe care nu l-ar vrea nimeni vecin si inamic.Carladaimler :))) Seba e bun, mai ales pe sittere, are o retinere cand e vorba de contul lui, pentru ca tine mult la statistica. pe willlwallace mi-as dori sa-l am si vecin si inamic in acelasi timp:) nu ar fi prima oara:)))

willwallace .. tare curios sunt

Walou... daca te iei de willwallace, pogor toate blestemele pe capul tau, ai inteles?:))) nimeni nu-l supara pe willwallace:)))) ai dreptul sa privesti si sa admiri.... restul e tabu:)))
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

editat :)) amanam putin
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

nu chiar,zarzareel nu si-a tradat tribul,a luat interne,dar macar are onoare si ramane acolo si la bine si la greu
 

DeletedUser40689

ce-i recomanda?:D

nu spun ca nu sunt buni, dar avem clar o doza mare de subiectivism.
consider ca-s multi peste ei si sincer, tare as vrea sa vad ce spune zarzarica Zarzareel=))
nu e vorba numai de cine e bun, eu am doar sate dusmane...conteaza sa fie interesant, zarzarica s-a remarcat prin interne, as vrea sa-i citesc scrisul, sa vad cum priveste jocul :))

Nu sunt subiectiv,din tribul meu l-am nominalizat doar pe CarlaDaimler desii sunt si alti jucatori buni,CarlaDaimler mai activeaza pe clasica cu nick-ul Ralf10 cat despre willwallace ,are ceva cuceriri de la inamici desii nu are un trib asa bun ca sa il sustina,trebuie tinut cont si de asta.
Si eu as fi curios sa vad un interviu cu Zarzarel, cred ca merita sa i se ia avand in vedere ce galonat e si cat a fost pe primul loc.
Dintre jucatorii pe care nu ii cunosc as vrea sa vad un interviu cu Chevyx,cred ca e un jucator complet,si Lethal,ca tot ziceai de intrebari,as vrea sa ii intrebi pe jucatorii intervievati cum vad ei un jucator complet.

daca nu am avut ocazia sa fiu atacat asta e..cresc mai greu la inamici..dar cate sate de aparare am eu nu mai are nimeni ..cel putin pe aceasta lume:)
Deci ideea e ca joci defensiv si iti sprijini colegii, pai cum? la Moarte de erou ,ai acelasi trofeu ca si mine,argint, numa ca tu ai 1 mil de puncte in plus si nu ai fost atacat,iar eu am fost tot timpu in granita si nici nu joc defensiv :)) asa ca...sunt cam circumspect in privinta afirmatiei tale.
 

DeletedUser

poti intreba pe oricine din trib..inclusiv pe sardaukar..am dat masiv mereu sa fie pierderea minima si sa evit trofeele astea :)
 

DeletedUser42336

Eu sincer sunt curios de un interviu cu sanPodis conducatorul tribului RO si dupa revelion cu ingenios. daca mai "are chef" sa joace
 

DeletedUser40968

eu sunt in concediu...plec la mare deci....nu dau interviuri!:)))))))
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus