DeletedUser23756
Interesante interviuri, jos palaria pentru initiator.Am observat ca sunt mentionate intrebari in care se cere un mentor sau un jucator pe care il admiri dar nu si unul de care ti-a fost mila sa-l ataci.Ca o propunere pentru a mai pipera interviurile, ai putea adauga cateva intrebari de genul "Ti s-a propus vreodata sa tradezi? Cine ti-a prospus? A vrut cineva sa te cumpere cu pp?". Am mai observat ca s-a mentionat cuvantul fascism, dar s-a povestit vreo intamplare in care s-a cerut/impus sa actionati intr-un anumit fel, sau ati fost in postura sa impuneti acest lucru? Ai vrut sa renunti la ro28, de ce? Ce te face sa mai joci triburile? Ce nemultumiri ai vizavi de joc? ( In cazul in care isi mai arunca un ochi si cei din staff, ma gandesc ca ar putea face cateva retusuri vizavi de joc, daca tot sunt intervievati jucatori elitisti...)
Cat despre interviu, mi-as dori sa-i citesc pe DonJuanyto, Rechinul02, playas, Anonym0us, ion.elegantul, nick58, albertus, heliana, dudu88, regina noptilor tale, Antagon, EvaBraun, alex 74, senior1, RSQClau, Giuliano17, steaua cazatoare, Dorel de Romania, desi multi dintre ei nu mai joaca...
Mult succes celor care inca mai activeaza pe acest server!
Cat despre interviu, mi-as dori sa-i citesc pe DonJuanyto, Rechinul02, playas, Anonym0us, ion.elegantul, nick58, albertus, heliana, dudu88, regina noptilor tale, Antagon, EvaBraun, alex 74, senior1, RSQClau, Giuliano17, steaua cazatoare, Dorel de Romania, desi multi dintre ei nu mai joaca...
Mult succes celor care inca mai activeaza pe acest server!