DeletedUser45557
Inevitabilul s-a produs. Abia astept sa vedem sfarsitul carui trib va fi.
Nu-i adevarat domn'le. gtg e trib de oameni mari.
Luati in calcul un posibil "stergere cont" pe viitorul apropiat, ca au intentii mari.![]()
Sigur ca da, oameni mari de inaltime))
dar sa nu uitam un lucru!
Daca au plecat oameni din GTG unii dintre ei facand parte din conducere, inseamna ca nu e totul ok acolo.
Dupa parerea mea momentan totul e de fatada, atata timp cat Baby si memo tin legatura si stiu ce au de facut
in continuare)
)
GTG a tinut la oamenii care trimiteau atacuri la ore intarziere fata de orele stabilite. A tinut la jucatorii care au innobilat barbare (interzise fiind). GTG a incurajat insultele si injuriile pe forum. GTG nu a apreciat organizatele facute de remy,icsu si babi si au preferat sa tina jucatori gen "palyuka" in conducere care sa ceara socoteala esecul organizatelelor facute de ei 3 (organizate care au avut de fiecare data rata de succes de peste 60%). GTG a tinut la jucatorul alex2peu si nu au luat nicio masura in momentul in care acesta a injurat in ultimul hal pe forum.
Lista poate continua, dar prefer sa ma opresc aici.
E clar ca ei vor castiga, noi fiind practic 4 oameni acolo. In etapa asta a jocului nu poti rezista înconjurat de roșu, disproportinat si fara asi in maneca. Iar noi nu ii avem.
Incercam sa jucam cum putem. Bafta baieti!
Tu ala care ai dat contul lu' loricica ca ti.a bagat memo 1000 de pp.uri in zid te.ai gasit sa vorbesti?))
Ce reclama sa iti faci tu? Ca plangeai la "straicar" la telefon ca ti.a bagat memo 1000 de pp.uri in zid si il injurai si il faceai in toate feluirle?))
Reclama ca ai vrut sa intrii in JFF invitat de "straicar" si eu ti.am retras invitatia?
Reclama ca ai vandut contul in ibidem?
Reclama ca la orice atac lasi sitter?
Reclama ca nu sti sa marchezi un atac?
Reclama la ce tupeu?)