Cica trebuiesc indeplinite conditiile astea .
In special , numarul 3 este mai greu de indeplinit.
pai eu ce zic.
pt. 1 - ok - ne apropiem rapid de cei 3 ani ce constituie media unui server de triburile (cel putin asa afirma Innogames)
pt. 2 - depasit - suntem sub 3000 si pana mai trec 2-3 luni de la inchiderea inscrierilor ajungem pe la 1500
pt. 3 - pai aar cam fi timpul - si asta este subiectul temei - de ce nu se intampla? ca fara el nu putem merge mai departe.
pt. 4 - abia asteptam sa ajungem acolo.
iar initiativa cu talerii redusi nu o fac numai pentru ca eu - sau altii ramanem fara nobili - ci si pentru ca am impresia ca din cauza asta multi jucatori se lasa de joc.
e posibil sa ma insel - se poate face de catre Inno - o analiza - dar dupa parerea mea ieftinirea nobililor ar pastra mai multi jucatori pe server = mai mult pp folosit - deci si interesul immo....
ca acum e in functiune spirala urmatoare:
- cei mai activi din trib nu au nobili
- pentru ca nu au nobili trebuie sa bata taleri
- ca sa bata taleri - nu mai fac armata (ca oricum nu au la ce o folosi ca nu pot innobila ce au curatat)
- daca nu fac armata - nu ataca
- daca nu ataca - nu coordoneaza atacuri ale mai multor jucatori
- daca jucatorii activi nu participa cu colegii la actiuni (ci intra doar 1 data pe zi sa bata taleri) - colegii mai putini activi sunt si mai innactivi
- jucatorii innactivi - nu folosesc premium ca sa trimita atacuri si sa isi refaca armata (ca nici liderii - cei activi din trib nu le cer - vezi mai sus - sau chiar daca cer nu ii asculta - vezi mai jos).
- jucatorii innactivi nu pot fi pedepsiti cu innobilarea pt innactivitatea - de unde nobili si pentru ei
- daca nu poti pedepsi un jucator - nu te asculta
- jucatorii innactivi - nefolosing premium ca's rare actiunile isi neglijeaza contul
- cont neglijat = barbari.
- barbari - inseamna sate de innobilat mult mai usor pentru cei activi decat sa atace
Si spirala o ia de la capat.
Daca se baga taleri redusi.
- cei activi vor avea mai multi nobili decat pot sa innobileze barbari
- cei activi vor trebui sa organizeze atacuri
- avand nevoie de sate de atac - vor pune bata pe jucatorii mai putini activi sa faca armata si sa atace
- jucatorii mai putini activi isi vor pune premium ca sa poata sa isi refaca trupele si sa atace...
- deci mai putine sate de barbari - deci jucatorii activi vor trebui sa atace mai mult...
si tot asa - spirala se inverseaza...
ca sa nu mai spun ca unii jucatori activi se lasa de joc pentru ca in lipsa actiunilor coordonate se apuca de lumi noi, mai palpitante (de pe care isi dau delete la cont dupa ce 1-2 luni rad toti jucatorii din raza lor si cand trece de 20-30 de sate isi dau delete, de speed, de tot, etc)....
si inca ceva - daca nu ai nobili - stai in banca ta - daca ia nobili si nu ai sate de innobilat le cauti - si astfel se nasc razboaie - si razboiul inseamna actiune, palpitatie - se schimba configuratia harti, etc, etc...
de asta ne-am facut cont - ca sa ne jucam de-a razboiul cu alti jucatori reali - nu de-a innobilatul barbarilor - pentru asta ma joc sims...