Vai, ce ne mai improasca lumea
Nu este frumos deloc ce faceti si cum vorbiti despre oameni pe care nu ii cunoasteti absolut deloc pe aici.
Sa va spun eu cateva lucruri ...
1. talic este unul din cei mai vertebrali oameni de pe l6, adica uitativa cum se vorbeste despre el si cum prefera el sa raspunda. - mai spun acest lucru deoarece suntem vecini de cand a inceput lumea si il cunosc cat de cat...
2. problemele cu jucatorii din arm, au fost, mie sincer nu mi se par normale dar din pacate nu stiu cine a fost cel care a vorbit in numele m-gothului si din ce motiv atunci cand le-a luat apararea si i-a tinut in trib. - daca eram la curent cu situatia atunci, nu ar fi ramas respectivii in trib - dar acum vine supozitia mea, cum ca SH, nu a fost determinat de acele recrutari sa ne ia de sub nas MIB-ul si ca ele nu au avut de aface cu ceea ce au facut RT si SH acest week-end.
Spun asta deoarece analizand mesajul
"aggerru în data de 05.04. la ora 14:33
sa zicem ca e un raspuns la recrutarile voastre din ARM.din cate am observat cei veniti din LEx la voi au cam inceput sa se impuna si fac cam ce vor la voi in trib.si poti sa privesti ca pe o viitoare declaratie de razboi.de ce nu?
vad ca voi va extindeti granita pe langa noi si incepeti sa ne blocati.nu vreau sa incep cu abureli de genul "recrutarile sunt o strategie de viitor" .sunt facute pentru a ne intari."
observ doua lucruri :
a. de cand decid si se impun cei din lex in privinta relatiilor diplomatice? - atunci, a fost pasata problema de la unul la altul pana a ramas fix nerezolvata, dar repet, daca eram in tema cu ce se intampla, zburau aia.
b. "vad ca voi va extindeti granita pe langa noi si incepeti sa ne blocati" - spune totul.
3. cat aveam sa ne batem cu un trib de 4 ori mai mic ca noi?
4. s-au intamplat, inseamna ca a fost sa fie, acum nu vreau eu sa par ca imi cer scuze pentru ce s-a intamplat sau ca incerc sa dreg situatia. acum ca baietii din arm sunt la noi, ii tinem, sunt ai nostrii, avem grija de ei si aia e, daca s-a intamplat asta este vom continua sa jucam pentru ca pana la urma este doar un joc, un joc extraordinar de frumos, frumusete creata tocmai de aceste situatii

- sa vedeti ce linistiti sunt oamenii de joaca farmville
Asa ca, terminati cu jignirile, acuzatiile, imbarligarile, "ganditul inainte" ca sunteti destepti, supozitiile [ am facut si eu cateva mai sus

] pentru ca nu isi au rostul.
O seara frumoasa,
maculets