DeletedUser1647
Incepand cu ora 00:00, adica de acu' 8 min a inceput un nou razboi. [M~K] vs. SR. Sa vedem ce iese.
Succes SR.
Succes SR.
pai de ce le urati bafta, nu cred ca ua nevoie de asa ceva avnad in vedere cum se misca de obicei cred ca o saptamna e de ajuns sa ia avans mare in statistici ca oricum nu au cum sai inobileze pe toti pentru ca mai au un nucleau un alta zona
desi nu joc pe lumea a 9-a sunt membru de mult timp al tribului SR pe clasic,si stiu cum se apara acest trib si stiu cat de unit poate sa fie.ma uitam la inamici invinsi(triburi) pe l9 si la total(desi sunteti tribul de pe locul 4) va aflati doar pe locul 17
17 Gothic Medieval Knights 244,71 Mio. pe cand sr e mult mai sus
8 SARMIZEGETUSA REGIA 345,26 Mio.,asta de obicei inseamna un singur lucru ori stiti sa castigati "recrutand" pe cei pe care ii aveti la dusmani ori cu amenintari false asupra aliatilor triburilor cu care aveti razboaie pentru a fi siguri ca inamicii vostri vor fi loviti de toti,probabil sunteti incapabili sa duceti un razboi fara sa implicati alte triburi,insa eu am credinta ca daca nu se vor schimba prea multe aliante nefavorabil pentru SR voi ve-ti avea mai mult de pierdut.oricum ma voi uita la fiecare jucator in parte din m~k la statistici pentru ca nu cred ca sunt prea multi buni ca jucatori(in comparatie cu cele..16 triburi aflate in fata lor),pentru ca punctele nu inseamna nimic.
Intrebarea este in cit timp dispareti ca trib, o saptamina...doua?
Tu nu intelegi o treaba... un razboi il castigi cum vrei. Daca eu am de gand sa dau un trib jos mai rpd il dau mai repede... daca vroiam sa stau sa cuceresc sate 5 ani... ii atacam doar eu... dar prin ceea ce am facut arat ca pot, nu? SR de ce nu a putut?!
Important e sa catigi un razboi indiferent prin ce arme... am mai zis si o sa mai zic asta... toti va plangeti ca nu e drept ca nu stiu ce prostii.... dar ce e drept pe lumea asta? Ar trebui sa va conformati...daca spuneti ca nu e drept ca v-am mai pus x tribui in cap inseamna ca sunteti n00bi, daca spuneti ca nu am curaj sa ma lupt singur iarasi sunteti n00bi...e un joc care include si diplomatia... iar cine se pricepe sa o faca are de castigat. Nu joc de ieri...