DeletedUser12296
naspa statistica.
imi place sa tin cu astia mai mici.
si MT nu mia luat nimic....nu sint linga mine....da oricum sint cam slabuti
ce imi place de Ovas ... v-a facut foarte usor sa luati foc =)) .... sa incepeti cu afirmatii , statistici .. si cel mai important va dat sansa sa aratati cat de ofticati sunteti cand zice cineva ca M.T. e slabut )) , 3 cuvinte va spus si ati sarit in sus de furie =)) , citez " sunt cam slabuti " ...
Asta chiar ca e dovada ca voi ati uitat ca Triburile.ro este doar un joc )) .... si pentru voi triburile.ro este un mod de viata .. si aici puteti sa va laudati , sa dati acuzatii , sa faceti statistici si tot felul de chestii pe care in Viata reala nici habar nu aveti sa le faceti sau cui sa le faceti .
Stiu ca o sa va ofticati mai rau cand cititi aceste randuri si o sa incepeti cu statistici si despre mine ( pe scurt , puteti sa faceti statistici de la inceputul lumii 1 si pana pe lumea 8 , de fapt .. pe lumile in care joc ) dar fazele astea chiar or sa ma amuze )) .... cautati aici statistici pentru ca altceva mai bun nu stiti sa faceti ... ) .. va luati dupa modul de innobilare ( intern sau de la dusmani ) dar daca un jucator ... sa zic de talie mare pe triburile.ro pe celelalte lumi existente , innobileaza intern vreo 50 sate pe lumea 5 ... ar putea distruge un trib intreg de pe aceasta lume chiar si singur ,pentru CA STIE CUM SA LE FOLOSEASCA !!!!
Dar chestia asta cu folositul satelor .. cred ca va depaseste pe voi UNII , pentru ca voi nu vreti decat MULTE SATE ( punctaj mare , loc in TOP 5 sau 10 in clasament si .... frica altora ) dar uitati ca este un joc ... in care te poti si distra ... si te poti si relaxa daca ai probleme in viata personala.
Inca ceva ( nu e ca lauda sau alta chestie , este ADEVARUL ) , O.S. a inceput sa cada din cauza ca multi jucatori importanti au fost nevoiti sa se lase de lumea 5 din motiv ca viata personala este MULT MAI IMPORTANTA !!
Au avut taria sa iasa din acest joc pentru ceva CARE CHIAR MERITA TOATA ATENTIA - VIATA PERSONALA .
Citesc Thread-ul aceasta mereu .. si vad numai aceeasi useri , care se cearta ( cine ataca .. cine ia sate .. de unde le ia .. ce statistici are sau oricare alta chestie banala din acest joc ) inloc sa isi vada de satele lor , de tribul lor , de viata lor personala ...
Este mult prea mare invidia intre voi ...sau mult prea mare "orgoliul vostru de luptatori" ... si cred ca sfaturile si celor mai mari jucatori de triburile.ro ( eu in nici un caz nu sunt printre ei !!!! ) ar fi sa o lasati mai moale , sa savurati adevarata distractie care acest joc o, ofera .
Asta am avut de zis .. .astept replicile ( orice cutremur are si replici , si cred ca, ce ati citit mai sus au fost adevarate cutremure pentru voi ) la "modul meu de joc" ( cautati si postati uimitoarele statistici ... faceti-va fericiti ca mi-ati putut da peste nas cu niste grafice =))) !!! ).