Eu imi vad de treaba mea man ...dar voi dc nu vi-o vedeti de a voastra?
Si despre atac ...erau mai multe atacuri date ...nu numa acel atac
noi ne-am vazut-o pe a noastra ... si anume ne-am ocupat de membrii o.s. ... in tulimele 3 saptamani minim 4-5 jucatori au pierdut peste jumate din sate .
ba mai mult baboni (1kk)--> 0
poli9(2.1kk)-->340k
kamikazeblackout(400k)-->0
noaptea(1.05kk)-->655k si inca pierde ...
FoH-klaudiu)1.06kk)-->540k si inca pierde ... ba mai mult cand a vazut ca e atacat a dat delete ... poate doar o intamplare sau poate nu
mystique(1kk)-->0
si alti jucatori la care au contribuit aliatii ... el muerto; burndomination;dutzache etc.
toti erau mari si tare pe aici ... au ajuns la granita ... mai mult de o serie de atacuri n-a rezistat nici unu(defapt la mistique creca ne-am chinuit vreo 2 saptamani
) !
nu va scapa nimeni ... in cazul tau considera ca ne razbunam aliatii si anume IMMO, pe care nu ati fost indeajuns de curajosi va sa-i ajutati si ati fugit !
acum observ ca toti fugiti ... si macar n-o faceti demn . Daca cereti invitatie unui membru al conducerii si sunteti refuzati nu e nevoie sa cereti la toti ! daca sunteti concediati din tribul aliat in care v-ati ascuns e logic ca nu aveti loc in menthor .
mai mult ca tot imi place respectul fata de ceilalti si mai mult decat atat respectul fata de tine insuti! ti-ai ales un trib lupta pana la capat in el, pana in momentul in care se desfiinteaza si nu mai exista nici macar cu numele!
aratati putin respect si luptati pana la capat !(nu de alta, dar e greu sa ma mut la alta granita
si chiar mi-a placut sa ma bat cu unii dintre voi, cu toate ca sunt scarbit de altii care au ajuns sa faca triseze in loc sa joace demn).
pe scurt felicitari membrilor o.s. care stiu cei ala un razboi si care stiu sa respecte pe cei din jur(chiar daca au avut conflicte cu ei).
sunt putini dar exista .
vorba unei mari personalitati (imi pare rau dar nu-mi amintesc numele)
"Multa lume, putini oameni"