MAGIC Team

  • Autor subiect Xmas Bringer
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Format din jucatori care au facut parte candva din triburile DIABLO si AR3S, MAGIC are ca scop regasirea placerii de a juca acest joc...

Toti jucatorii care au un minim de cunostinte despre acest joc, dar si cei cu mai multa experienta care cauta un trib unit, o echipa in adevaratul sens al cuvantului sa isi rezerve mai jos locul in trib.

NOI suntem cei care ne-am chinuit sa le explicam COCALARILOR ca paladinul nu poate "cuceri" sate si ca atunci cand un coleg cere ajutor se apasa pe butonul "Sprijin" nu pe "Atac".


NOI suntem cei care ne-am chinuit sa le explicam MANELISTILOR ca odata ce au fost atacati de cineva si le-au rupt tot ce aveau in sat sau sunt innobilati, "sa-i fac familia franjuri" sau "sa bag lama-n masa" nu reprezinta o solutie.


NOI suntem cei care ne-am chinuit sa le explicam ANALFABETILOR ca "Trenulet" este denumirea unui atac cu nobili si de asemeni cuvinte precum : "b0$$", "jm3ch3R" sau "c0oL" nu fac parte din contextul limbii romane.

TRIB SEPARATIST Anti cocalari-manelisti*-analfabeti


*Manelistii nu reprezinta acele persoane care asculta muzica reprezentativa in acest moment tarii noastre,maneaua, ci acele persoane care dispun de o mentalitate oripilanta cu privire la principii precum ONOAREA, RESPECTUL, BUNUL-SIMT.A nu se face confuzii.


Persoanele care nu se regasesc in descrierea de mai sus au sansa de a face parte dintr-un trib care va lupta pana la desfiintare impotriva anti-romanilor.

Va astept cu drag.

Cu stima, Tudor
 

DeletedUser38192

Categoric ca voi intra...numai sa precizezi coordonatele...in rest deabia astept sa ne punem pe treaba ca in vremurile bune.

Old friends never forget old friends.

Mi-a fost dor de serile alea in care aveam cate 20 atacuri fiecare, pe un trib, saracii s-au desfiintat in 3 zile...=))=))=))

Go, go MAGIC
 

DeletedUser38193

da...desi vorbisem pe mail, am sa ma trec si eu aici pentru ca vreau sa ies si eu la numaratoare...:))

Prietene, stiai ca nu te voi lasa niciodata....multa bafta cu tribul...eu as propune S-E, dar acum depinde numai de tine...

Te pup...
 

DeletedUser

ce induiosator. as vrea sa fac si eu parte din canoele vostru, sa vaslim impreuna spre ape linistite.
 

DeletedUser

ce induiosator. as vrea sa fac si eu parte din canoele vostru, sa vaslim impreuna spre ape linistite.


Darta daca ai venit numai ca sa faci post-hunt du-te cu manelistii tai la o ceafa de porc si lasa-ne pe noi in pace...

Nu vrea nimeni ape linistite, asta daca ai fi aflat ce fel de triburi erau AR3S sau DIABLO, iar daca cer ONOARE, RESPECT, BUN-SIMT SAU FAIR-PLAY e prea mult pentru mintea unui gibon ?

Daca da atunci sa plece toti gibonii la "o ceafa de porc" si sa ne lase pe noi sa ne facem treaba...ok?
 

DeletedUser

ce trib faceti? cine mai vine?


Ce trib facem?....oare nu am fost destul de clar mai sus?


Nume : Magic Team
Presc.: MAGIC
Ora intrare membrii : 20:00
Locatie : Nord-est


Alte informatii nu am sa-ti dau...

De venit vin vreo 10 fosti jucatori de pe l1 si prieteni cu mine...asta daca nu se razgandesc pana atunci cativa din ei....dar in principiu vreo 10....de ce?...are importanta cantitatea si nu calitatea?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser30746

adica daca nu pot sa intru la 3post-hunt ?

unii mai avem servici, scoala...
 

DeletedUser

adica daca nu pot sa intru la 3post-hunt ?

unii mai avem servici, scoala...Nu la asta ma refeream prietene....am zis de post-hunt cand tu intrebai aiurea ce trib facem....si eu scrisesem mai sus destul de explicit...
In rest nu are nimeni nimic impotriva ta daca nu poti intra la 3...asta e...mi se pare normal sa intre fiecare cand vrea si cand poate....si eu am scoala din pacate si scap la 2...la 3 as fi vrut sa fac tribul, dar daca vrei neaparat sa faci parte din tribul nostru, am sa vorbesc si cu ceilalti poate modificam ora....dar asta inseamna ca te tii de treaba si nu de prostii....sper ca m-am facut inteles
 

DeletedUser

Pisi, nu te enerva! Dam militarie jos din pod, executam tot in cale daca asta iti este dorinta. Stii ca esti prietenul meu. Ardem si pradam fiecare inamic... nu te voi lasa niciodata.
 

DeletedUser

Pana la 3 s-ar putea sa ai surpriza sa te plagieze careva :D


Un asemenea trib va exista oricand indiferent de conditii....pot sa ma plagieze toti jucatorii de pe l23...noi vom fi acolo si vom juca asa cum am facut-o si pana acum....

Numai bine

Pisi, nu te enerva! Dam militarie jos din pod, executam tot in cale daca asta iti este dorinta. Stii ca esti prietenul meu. Ardem si pradam fiecare inamic... nu te voi lasa niciodata.


iar faci post-hunt....

post fara sens...:|....ce mai.....asta e Romanica noastra...plin de astia ca tine


2.11. Mesajele consecutive care aduc doar completari sunt considerate "post hunting" si sunt interzise.
In cazul in care doriti sa corectati sau sa aduceti completari mesajului dumneavoastra va rugam folositi optiunea "editare".
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

glumeam, aducatorule de craciun. scufunda-te in sobritate daca asta iti este dorinta.
 

DeletedUser38195

Heheeee....tinerelule....:)

Ciao pustiu.hai ca te ajut si eu cu ce pot.bineinteles daca e nevoie de mine...:)

Multa sanatate
 

DeletedUser18865

Ai bagat manelistii si cocalarii ca nuca in perete.Daca esti newby sau noob inseamna ca automat esti si cocalar sau manelist?Iti sugerez dexul, vei vedea ca nu scrie nimic despre asta la definitia cuvantului.
Incerci sa dovedesti ca nu esti cocalar si manelist dar dovedesti contrariul.
Aici pe forum, pentru a nu face dublu post exista un buton relativ mare pe care il cheama edit. Eu zic ca ar trebui sa te documentezi.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus