DeletedUser40272
De asta:cunosc jucatori mai vechi decat mine care sunt la nivel declarativ contra injumatatirilor dar le folosesc in dracii aia mari . si atunci de ce suntem contra daca le folosim ? nu este vina inno ci doar a noastra
Si acum, sa luam media de varsta a jucatorilor, un venit mediu, cati isi permit sa dea banii astia pt un joc? O sa spuneti ca nu te obliga nimeni dar, sunt destui jucatori care trag sa fie in top, care daca tot joaca incearca pe cat posibil sa joace bine si, pusi langa jucatori cu venituri mai mari decat ale lor se gasesc in dezavantaj clar
Multi folosesc aceste injumatatiri doar pentru ca altii folosesc, sunt unii printre care ma aflu si eu, cand fac ceva incerc sa fac cat mai bine, iar daca Gheorghe injumatateste ca are bani suficienti, crezi ca eu injumatatesc de placere? nu, chiar deloc, dar nu imi convine ca unul care, probabil e mai slab decat mine(se vede clar asta in clasament, la inceput...daca stiu ca am primul principala in 25 pe lumea respectiva si altul vine din spate ca sageata albastra e clar ca injumatateste cacalau) sa fie in fata mea doar pentru ca are bani mai multi decat mine, ma refer doar la dezvoltarea primului sat, e dureros si atunci cand vezi zid 20 in 5 minute) atunci cand dai la recuperare, nu am patit-o dar nici nu-mi doresc, deja banul face diferenta pe acest joc, cum ati zis multi, nu ne baga nimeni mana in buzunar, aveti dreptate, inghitim si mergem inainte cat mai putem
nu am folosit si nici nu voi folosi AM, o intrebare am in legatura cu AM, de farmat iti farmeaza si cand esti "offline"?
daca se intampla asta atunci chiar se scufunda cu totul jocul asta, ajungem la traiul din romania, ai bani, faci ce vrei.