Master, Official Thread

  • Autor subiect DeletedUser5970
  • Data de început

DeletedUser5970

…o liniste apasatoare incat puteai auzi vuietul unei pene ce se indrepta ametitor spre pamant, desprinsa de la bufnita stabilita de ceva vreme in bradul de la intrarea in padure, apa raului era neobisnuit de calma, incat mangaia cu blandete stancile cu vechime in albie, nimic din ceea ce era nu avea sa anunte evenimentul ce avea sa schimbe cursul lumii 4 - 24.04.08; ora 01:08 Tribul a fost întemeiat de Little Red Devil.

In acea clipa, tribul Master isi face aparitia pe draga noastra lume 4, ridicat pe linii directoare bine trasate si stabilite, si anume: Colegialitate, Performanta, Respect.
Increzatori in fortele proprii, la numai 3 zile dupa nastere, Master intra in razboi cu tribul GORDON (trib de temut la acea vreme, ce ocupa un loc fruntas), acesta avand sa fie primul trib ce se destrama datorita fortei Master. La sfarsitul acestui razboi, din ce in ce mai multi membrii realizeaza ca Master nu este un trib, ci o familie cu un potential enorm de a exemplifica reusita in orice situatie.

Cu timpul, tot mai multi prieteni, triburile invecinate decid sa ni se alature. O sa le enumar incercand sa pastrez ordinea in care s-au alaturat noua si totodata sa incercam sa redesenam imaginar harta, de la inceputul lumii 4: {N~P}, TNE, TNE-D, MU SHU, HOT, (BL), ~P+M~, UNION, *OT*, MCT, »ECT«. Impreuna am reusit sa deschidem drumul succesului de fiecare data, prin forta, implicare, colaborare si devotement.
Prin diverse strategii aplicate si printr-un sistem verificat si bine pus la punct, au ajuns la pierire triburi precum: K.A; ~bubu~; DILEPV; »MaSoN; ~NOA~, DTR. Cum se face acest lucru, ne spune Master, si o spune deja de un an de zile pe lumea 4, prin felul lui discret si in acelasi timp eficient de a actiona.

Master este o familie, o familie ai carei membrii se cunosc, se recunosc, se aproba, se dezaproba, devin o parte a vietii (din joc) a celorlalti. Avem o voce destul de puternica, cu ecou in multe colturi ale acestei lumi. Cu toate ca membrii precum: Little Red Devil, korint, forever4kristal, marian30, g3og3o, Tatus, freack ne-au parasit cu timpul, in vocea Master inca mai rasuna si graiul lor, ii regretam enorm si le multumim inca odata ca au fost alaturi de noi si au dat totul pentru trib.


Avand aceleasi obiective, impreuna cu triburile -=Q=- si =GTC= formam - Per Aspera Ad Astra -, o familie unita si gata oricand sa inlature orice obstacol din calea ei.
Cu greutate pana la stele, prieteni !


Acum, dupa un an, la o varsta de bebelus, putem spune ca am crescut frumos, am invatat mai multe, am gresit, am muncit, ne-am distrat si suntem mandri ca suntem Master, o adevarata familie.
Noi suntem Master !
Multumim tuturor colegilor de pe harta pentru ca ne onoreaza cu prezenta pe aceasta lume, salutam cu respect toate triburile si le dorim numai succese si nu in ultimul rand, salutam echipa administrativa Team Triburile.
Multa sanatate si fericire tuturor !


La Multi Ani Master !!!


Cu deosebit respect si prietenie,
Master (Warriorz Empire)


A Master Forever


user_image.gif
 

DeletedUser14250

La multi ani minunatei familii numita Master !
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8343

Wow..frumoasa descrierea.Am ramas chiar impresionata!

Va rog mult sa incercati sa nu faceti prea mult spam aici si sa nu incalcati regulile prea tare ca sa nu fiu nevoita sa va sanctionez!
 

DeletedUser

LA MULTI ANI MASTERRRRR !!!! sa cresti mare in continuare...sa traiesti sa imbatranesti,ca un mar ,ca un par ,ca un fir de trandafir ! tare ca piatra iute ca sageata !!

a aparut si bufonul tribului sa destinda atmosfera :)

LA MULTI ANI !!!!


 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser5970

Am marea rugaminte ca un moderator sa ne ajute sa pastram topicul curat.
Mentionez ca mafia11chat nu a fost invitat la petrecere.

P.S. Berea tot o dam moderatorilor :)

Multumesc.
 

DeletedUser

Topicul va ramane curat...voi avea grija de asta..cred ca puteti face asta pana maine cand se va inchide! E singurul avertisment...Lasati-i sa se bucure de aniversare!

La multi ani Master!..asteptam berea :)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser5970

Multumim frumos pentru urare si pentru ajutor.
Totusi, as dori ca topicul sa ramana deschis pentru eventualele anunturi ce tin de tribul Master si actiunile/deciziile acestuia.
 

DeletedUser9770

Am inceput acest joc total aiurea, activez si in prezent si cel mai important lucru... am cunoscut multe persoane deosebite, mi-am facut multi prieteni.

La multi ani MASTER!!!

Be A Master Forever
 
Sus