DeletedUser
O dap, m-ai convins ca stii romana cu analiza asta. Felicitari! Acum du-te la culcare ca strici tot farmecul.
O dap, m-ai convins ca stii romana cu analiza asta. Felicitari! Acum du-te la culcare ca strici tot farmecul.![]()
Ce mai pot să zic eu... să nu te contrazici niciodată cu un prost. Cei din jur s-ar putea să nu facă diferenţa.
Multumesc pentru apreciere...Oare cine e prostul aici? Du-te si da-ti cu putina apa rece pe mutra si relaxeaza-te! Asta e un semn ca stai prea mult timp in fata monitorului, fa si tu ceva util si scuteste-ne de comentariile ofensatoare.
Am terminat cu off-topicul...
OOO.. ma simt onorat , au plagiat tribul de pe l 13 .. acuma sa nu rad ? Macar respectati faptul ca am scris o poveste pentru acel trib si scrieti unmeasj mai plastic .Titlu Bine aţi venit la Infern
Trib astăzi la ora ...
Bun Venit!!!
Sper sa te simtzi bine alturi de noi aici *** impreuna sa ajungem cat mai sus cu putzintza...sa trecem de locul 1,(este imposibil,dar trebuie incercat)...*** sa nu ne plecam in fatza dusmanului...sa vedem de ce sunteti *** suntem in stare sa facem impreuna.
Cu respect, CONDUCEREA!
Certati rau cu gramatica![]()
mai michele da am auzit ca te-au banat astia si ti-au luat din sate...multicont sau cont premium fals?care din variante? ti-au luat tie din aretia triburilor..cum de sa putut intampla asa ceva?![]()
Indoril Nerevar astăzi la ora 10:42
Daca esti de acord sa facem echipa impreuna, da accept la invitatie, daca nu, da refuz, ca sa pot invita pe altii.
Nu-mi tine invitatia blocata la tine pana te gandesti, te rog.
Am nevoie de raspuns acuma, ca e limita de jucatori.
O dap, m-ai convins ca stii romana cu analiza asta. Felicitari! Acum du-te la culcare ca strici tot farmecul.![]()
A.o.N. a fost înfiinţat de către mai multi prieteni care trecuti prin foc si sabie pe o alta lume, vin acum sa domine LUMEA 17.
Am venit aici sa ne distram, satele sa vi le-luam, nu insistati prea mult ca nu prea avem chef de vorbit decat intre noi, pentru reclamatii, incercati totusi la unul dintre cei mentionati mai jos.
little dracusor,mariuspol
luci taticul.
NU FITI SUPARATI PE NOI, LUATI O PRAJITURA SA VA TREACA
A.O.N.- LEGENDA REINVIE!!!
Welcome To GH0$T R!D3R'$
Contact Us:
lineage
orienteering
PaPyTuu
DiPloMatzi
kr4wl3r
Aliante : ON
PNA : ON
Recrutari : ON
Daca vreti invitatii: "cereti si vi se vor da".
Tribul nu-si asuma razboaiele noilor membrii incepute inainte de a intra la noi ,iar prin cererea de sprijin in primele 3 zile pot fi considerati REFUGIATI !
Vom fi foarte corecti in ceea ce priveste respectarea alianţelor şi PNA-urilor
Vom sprijini neintarziat orice membru al coalitiei nostre care are nevoie
- Nu suntem un trib, suntem o familie, familie construita prin intelegere si unitate, unitate si intelegere cladita prin amicitie si prietenie. Cu onoare, ne ducem numele pana la final si dincolo de el
Copyright © By Extr3me
vrei contul asta cu parola cu tot pe gratis