Mesaje amuzante

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Hard01 astăzi la ora 09:18
salut, esti?

xxxxx astăzi la ora 09:19[/u]
da

xxxxx astăzi la ora 09:20[/u]
a inceput campania aia cu circulare date la noi in care intrebati doar daca suntem ? :p

tampitus în data de xx.xx. la ora xx:xx
Buna seara,

2. Haos in randul inamicilor

Nu trebuie de cat sa dati circulara din ora in ora in data de 21 iulie 2011 in tribul inamic, pentru ca sunt baiat bun va scot eu de pe tw stats lista cu membri
In titlu scrieti BUNA
Iar la mesaj, ii veti intreba ce fac, nimic alceva sa nu intrati in polemica cu ei.


dragii de ei nu stiu ca mesajele de verificare sunt interzise ?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

di0nys0s astăzi la ora 12:16
discutie intre a team si quit


a team ii reproseaza lui quit


-voi va ganditi mereu la sex,sex,sex vreti sa ne`o trageti in toate pozitiile, oricand, oriunde, ne prindeti..

Stii,noi avem nevoie de putina atentie!!!

A doua zi quit intra in a team si striga atentieeeeeee !! Va f....t !!!

atata matreata are...
 

DeletedUser30910

Axevo astăzi la ora 11:32
Va recomandam pentru o duminica in familie sau cu prietenii reteta de gogosi cu gem de caise si nuca. Pentru reteta de gogosi cu gem de caise si nuca trebuie sa pregatiti aluatul din vreme , apoi dupa terminarea mesei mai implicati vreo 2 ajutoare si treceti la treaba. Veti avea ceva de muncit la aceste gogosi cu gem de caise si nuca, dar pentru restul familiei va fi o adevarata placere, iar gogosile se vor topi pur si simplu.

Ingrediente

500 g faina
100 ml lapte
50 g zahar
25 g drojdie
100 g unt
3 oua + 6 galbenusuri
1 plic zahar vanilat
1 lingurita scortisoara macinata
coaja rasa de la 1/2 lamaie
2 linguri rom
200 g gem de caise
20 bucati miez de nuca
ulei pentru prajit
zahar pudra pentru ornat


Mod de preparare

Se cerne faina intr-un castron iar la mijloc se face o adancitura, drojdia se freaca cu 1 lingurita de zahar si lapte caldut, si se toarna in adancitura din faina. Se presara cu 1-2 linguri de faina, se acopera si se lasa la caldura sa creasca 15 minute;

Se topeste untul. Galbenusurile si 2 oua se amesteca cu restul de zahar, zaharul vanilat, un varf de cutit sare, scortisoara, coaja de lamaie si romul, apoi se adauga la faina impreuna cu untul caldut. Se framanta pana se obtine un aluat cu basicute. Daca considerati ca aluatul este prea moale, se mai pot adauga 1-2 linguri de faina. Apoi se presara cu putina faina, se acopera cu un servet si se lasa sa creasca cca 30 de minute;

Pana creste aluatul, restul de 1 ou se separa, galbenusul se amesteca cu gemul;

Aluatul crescut se intinde in grosime de 1 cm pe o planseta presarata cu faina si se taie rondele cu un diametru de 6 cm. In mijlocul a 20 de rondele se pune cate o lingurita de gem, in care se infige cate un miez de nuca, apoi marginile se ung cu albus. Peste ele se aseaza o alta rondela neumpluta, apoi cu o forma mai mica, se apasa putin, marginile se lipesc bine pentru ca in timpul prajirii sa nu se scurga umplutura;

Gogosile se aseaza pe un servet, se presaza cu putina faina, se acopera cu un servet si se lasa sa mai creasca cca 40 minute;

Se incinge uleiul intr-o cratita mare, se pun 5-6 gogosi in ulei cu partea mai bombata in jos. Se acopera, apoi dupa 3 minute se ia capacul, se intorc gogosile, de data aceasta nu se mai acopera si se prajesc 3 minute si pe partea cealalta;

Se prajesc astfel toate gogosile si se scot pe un servet de hartie. Inainte de servire se presara cu zahar pudra.

trebuie sa recunoastem ca e buna gogoasa....mmmmmm, mai vrem si altele:D

pot sa afirm ca in tribul Quit joaca niste copii terminati?! ...sau neterminati?! ...sau cum?! :rolleyes:

ne putem lua de-o mana cu voi;)
 

DeletedUser27688

cavalleras astăzi la ora 11:48
Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 kg catorfi
smantana
delicat/vegeta
cascaval


Mod de preparare:
Cartofii se curata si se taie cuburi, se prajesc....apoi se adauga cascaval ras, smantana si delicat ...... un deliciu, pofta buna!
PS> nu e recomndata reteta in curele de slabire :) oricum sa aveti pofta

Cătă CĂLĂTORUL astăzi la ora 12:40
sa te chis in freza cu tot cu ei :_))))

cavalleras astăzi la ora 12:45
N-ai pic de consideratie pentru arta culinara..



nu inteleg de ce au dat drumul la spam-ul asta cu circulare...daca nu pot duce:D:D
app...intrebare...acum e la moda sa folosesti "ch" in loc de "p" sau pur si simplu e moldovean asta?
 

DeletedUser

trebuie sa recunoastem ca e buna gogoasa....mmmmmm, mai vrem si altele:D

black.angel755 astăzi la ora 13:04
Tort Diplomat:

INGREDIENTE

1cutie dr,oetker TORT DIPLOMAT
2oua
1l lapte rece
1piersica
20gr coaja de portocale confiate
1conserva compot ananas
1conserva compot mandarine
3kiwi
200gr frisca hulala
1intaritor de frisca
17piscoturi



MOD DE PREPARARE

Se taie cubulete fructele si se pun la scurs cele din compot,intr-o sita.
Intr-un vas se amesteca praful de sarlota cu 200ml suc din compotul de ananas si mandarine si se lasa la inmuiat 10minute,impreuna cu coaja de portocale confiate.
Se pregateste un vas mai mare in care se pune apa sa fiarba.Separat se bat doua oua care se pun in vasul cu sarlota care a stat la inmuiat,apoi vasul se pune in cratita de pe foc si se lasa sa fiarba cateva minute pana se ingroasa compozitia si devine un sos,amestecand continuu sa nu se prinda.Se lasa sarlota la racit.
Intr-un vas se pune laptele rece,se adauga praful de frisca si se bate cu mixerul,la inceput incet,apoi tare pana se intareste frisca.
Intr-o forma de tort cu fund detasabil de 28cm se pun piscoturile pe fundul formei si se stropesc cu sucul din compot ramas.
Se incorporeaza sarlota in frisca batuta,dupa ce s-a racit sarlota,apoi se adauga fructele si se omogenizeaza cu grija.
Se rastoarna compozitia in forma de tort si se da la frigider cateva ore.
Frisca lichida se bate cu intaritorul de frisca si se orneaza tortul dupa ce ati scos inelul de la forma de tort

si ceva bun pt tine.. :)

Axevo astăzi la ora 13:05
nice , ms

nu inteleg de ce au dat drumul la spam-ul asta cu circulare...daca nu pot duce:D:D
app...intrebare...acum e la moda sa folosesti "ch" in loc de "p" sau pur si simplu e moldovean asta?

spamam si noi ca si quit . in quit parca e ziua dedicata circularelor trimise in a team , nu ma insel nu ?
 
Ultima editare de un moderator:

Jason.Statham

member
Scor reacție
0
thewhitespadasin astăzi la ora 09:50
o invitatie in trib va rog

Jason.Statham astăzi la ora 11:48
tu tii cu steoaia eu cu Dinamo. Slabe sanse :)

thewhitespadasin astăzi la ora 11:49
hai te rogggggg

thewhitespadasin astăzi la ora 11:49
acu nu mai tin

Jason.Statham astăzi la ora 11:52
scrie forta Dinamo la profil.

thewhitespadasin astăzi la ora 11:52
da imi dai invitatie?

thewhitespadasin astăzi la ora 11:54
GATA AM SCRIS

thewhitespadasin astăzi la ora 11:58
hai te rog

Si dovada :))

inamoooo.jpg


Uploaded with ImageShack.us

Avea scris " Fortzaa Steauaaa" :))
Nu mi-o luati in nume de rau, dar sa schimbi echipa de "suflet" asa usor, mi se pare o prostie :))
 

DeletedUser37741

lukas cam corupi pustii pe aici :)) ma asteptam sa le ceri ceva mai mult sa-si faca poza cu stema lui dinamo sau altceva :))
 

DeletedUser18437

mac77 astăzi la ora 16:17
din pacate cu chestia asta ...tiai ratat sansa sa continui pe 25

succes pe celelalte lumi!


imi dati voie sa mai joc o saptamana pe lumea asta ? :( dupaia dau stergere, dar lasatima inca cateva zile macar, va rooog !!! :(
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus