gadjo si mytra (sau ma rog,doar mytra) , mi se pare mie , sau aceasta idee va starneste agitatia ??eu iti pot garanta ca dupa ce se termina razboiul cu triburile inferioare , sau mai concret "restul L13" , tot va fi razboi nbz vs dmc .. daca cumva vrei sa fie mai repede, da-mi pm , si rezolv .. asa ca nu te mai contrazice cand nu ai nici cea mai mica idee cu cine stai de vorba..
succes dmc, va fi nevoie la voi![]()
candva la tv am vazut o replica...care era ceva de genul asta...: "Am auzit de tine bai...KingFlex...esti diabolic!"asa si tu aici.
cu cine as putea sa stau de vorba...decat cu o persoana care a jucat pe l13 si a iesit prin pe usa din spate)
uite...hai sa ne amuzam.VREAU RAZBOI MAINE CU NBZ! imi indeplineste zana maseluta...aceasta dorinta?
la noapte o sa fiu treaz sa vad daca ma iubeste zana) astept un semn de la tine
te-am pupat
P.S. Agitatia este in randul celor si-au taiat venele...si isi vor taia in continuare...cand se vor uita la harta...si vor vedea cum alianta nbz-dmc marsaluieste prin continente
P.S.2 Midas..cand o ai tupeul si bunul simt sa raspunzi pe skype...atunci vorbimnu e frumos sa te ascunzi. nu-ti ia nimeni capul ca ai dat contul lui camorel
![]()
KingFlex a facut putina istorie pe L5 din ce stiu eu (pe alte lumi nu stiu) sa te vedem pe tine de ce esti in stare,sau doar clanta e de tine!!!
Salute Flexule si toate cele bune!
P.S : L13 a ajuns in foarte scurt timp o copie a L3 insa pacat ca au ramas multe "specii" rare pe aici avand in vedere cine joaca pe L3![]()
jocul acesta nu este nimic de demonstrat individual! jocul se numeste "triburile" "tribalwars"
Editat TT
Saru` mana Andrei. Dar totusi unde este NBZ?
Ati dat cu totii stergere?))
frate de unde mai aveti nobili?)) au ieftin talerii aia?
)