Atheon,
1. WANTED vs NOI .. Dintotdeauna
Side 1:
Tribes: WANTED
Players:
Side 2:
Tribes: NOI
Players:
Timeframe: Dintotdeauna
Cuceriri totale:
Tabăra 1: 15,372
Tabăra 2: 56,730
Diferență: 41,358
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 627
Tabăra 2: 315
Diferență: 312
Numărul total de puncte al cuceririlor:
Tabăra 1: 136,455,135
Tabăra 2: 369,062,870
Diferență: 232,607,735
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 6,313,004
Tabăra 2: 3,075,776
Diferență: 3,237,228
WANTED de aici a inceput...
2. Cand WANTED a inceput razboiul cu tribul NOI, tin sa-ti reamintesc ca tu conduceai zona, erati cam 2-3 k-uri ce se lupta contra la nici 1 k de WANTED si asa arata harta, in acelasi timp WANTED se mai batea cu inca 5-6 triburi din zona (-LOW-, Yakuza, hunni, -U-, 300, ANTS, Gloria..etc):
3. A-ti luat bataie la toate capitolele, numar sate cucerite, manevre cu jucatori pe granita si nu numai, jucatori activi...etc, fi cinstita odata in viata ta si apoi sa nu te mai aud ca vorbesti de WANTED de rau, ( WANTED s-a batut cu doi mamuti in zona cu resurse imense NOI & Gloria..la rand/in acelasi timp, plus -LOW- sprijinit puternic de alti aliati de ai nostri) ai fost invinsa este o pierzatoare, nu te mai umfla in pene ca iti cresc apoi, nu noi ne plimbam prin cluburi facem aliante la samba si nu noi facem poze care sa ajunga la ALIAT sa-mi arati ca ai pile..unde ?, jocul se joaca pe harta, pe sate cucerite, in alt post de ieri si sters intre timp ti-am mai spus, inca nu ai invatat abc-ul jocului si te dai mare, mai ai mult pana departe si in cunostinta de cauza iti zic ca ai fi ultima persoana ce ar trebui sa vorbeasca de rau WANTED.
4. Tu sa-ti aduci aminte ca atunci cand vorbeai cu cineva de pe granita WANTED ma vedeai numai pe mine, ti-ai facut o obsesie din asta, gigi38 & KingFlex erau chiar suparati pe asta, nu ai nici 5 % din calitatile unui conducator, iar ca si player esti "hent cu mana", nu ma mai provoca si nici nu imi mai insulta inteligenta cu ce ai facut in zona, in locul tau este o singura vorba " gura mica si ochi la usa", ai iesit onorabil din joc dar prin aceste postari si reveniri iti faci numai rau.