noobs. cine suntem si ce vrem.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Sfinxul

Salut rhadookoo. Oricand, omule! :)
Poate nu se va pune problema unei revanse, ci din contra, vom face ceva impreuna. Niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul. ;-)
 

DeletedUser18134

Chiar si in acest al 12-lea ceas, am demonstrat ca suntem o echipa. (...) Fie vorba intre noi, mi-as dori sa am parte de o asemenea echipa in viata reala, dar din pacate acest lucru este imposibil sau aproape imposibil.
(...) Aventura noobs pe L7 se incheie aici.
Voi sunteti un exemplu pentru noi toti, avem ce invata de la voi si regret ca ati hotarat... sa va opriti. Dar si din asta am invatat ceva :)
 

AntagonIsHERE

Ma simt mahnit de cuvintele pe care le-am auzit astazi.. si daca se va intampla ceea ce am auzit eu.. ma voi convinge o data in plus ca nu mai aveam ce face pe L7.. atat eu cat si tribul din care am facut parte.
 

scheis

pacat ca ati renuntat se pare ca Sith face PNA cu Diablo aku :))

probabil nu mai face fata fara voi la cele 3 war pe care le au Diablo Diabl0 *evil*
 

corlatescu

logic ca face pna e normal sa inceteti un razboi cand te trezesti peste noapte cu 3000 de sate barbari cel putin asa e teoretic pt ca din cate vad eu nu au dat chiar toti cum au zis ei stergere cel putin 18 persoane le'am vazut on azi macar 1 data , dar oricum procentajul de stergere este spre 80 % , ceea ce inseamna ca martian se poate numi un om multumit pt reusita lui ...Si cum am mai zis noobs e si a fost un trib f f bun pacat ca sau luat niste decizii fara rost , care nu vor da nici un fel de rezultat
 

AntagonIsHERE

Mie nu mi se pare normal.. ti-am spus si tie personal de ce nu mi se pare normal.


1) Mi se pare ca-i vorba despre o lipsa de fair-play din partea TSL fata de ceea ce a fost noobs.. si ca sa nu vorbesc in numele tribului.. voi spune ca a fost lipsa de fair-play fata de mine PERSONAL.. pentru ca in fata toti "regretau" retragerea.. insa pe ascuns abia asteptau sa o facem.. pentru a se impusca ceva sate mocca.

2) Esti o strategie foarte prosta sa lasi inamicul sa poposeasca si sa se-si reorganizeze trupele si satele..

E posibil sa ma insel.. si sa fie o parerea pripita.. dar in momentul de fata asa gandesc.
 

illusi0n

Corlatescule...in locul tau mi-ar fi rusine sa postez la topicul acesta...tu nu ai inteles niciodata ce inseamna NOOBS , cu toate ca datorita NOOBS mai existi acum pe l7...continua sa iei cat mai multe sate ale fostilor tai colegi,colegi care si-au lasat satele goale pentru ca sa te apere pe tine cand erai atacat, sate care poarta inca numele lor...sate pe care din RESPECT, daca cunosti sensul cuvantului, puteai sa astepti sa devina sate de barbari.
 

superfr

nu iti fa griji ca si pe l3 a fost acelasi om.o minune nu se poate intimpla daca personaju principal nu dispare.si consider ca sunt diplomat cad spun doar atita desprea acest mare jucator.
 

Zeitate

Topic inchis la cerere. Mult succes in viata "externa" jocului celor care au decis sa renunte.
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.