ce mei tiau murit ladatorii si tie ?
cine a facut mei tema asta?
cine va din NWo , si desiputea sa scria cum e drept NWOA a scris special NWOdeca a considerat ca face impresie mai mare cu impreunatii din toate triburile
din cauza mandriei vostre acum razbelul partial cu nwoa a picat si pe carca vostra nwo , nu va pus nimeni sa dati numele la tema sau macar sa o faceti
ati avut proasta impresie ca toata lumea 9 chiar va amartine doar ca vreti voi sa va cheme noua ordine modinala

, sunteti un trib de incepatori nu aveti unitatate de loc sunteti mai imprastiati decat orice trib ,si desi aveti jucatori mari sunt incepatori
nu stiu macar sa dea un fake, doar un idiot poate da 44 de fakuri doar din 2 sate,din cate am vazut la voi sunt mai multi
chiar imi pare rau ca nu suntem langa voi ca va deadea fitele tot in 2 saptamani nu sunteti in stare sa scoate un jucator de 100 de mii intro zona dominata de voi cum sa fiti in stare sa castigati ceva
acum draga audienta ca mi sa zis de cineva ca am facut aici un fel diaconescu
ce trib e ala care face o tema pe forum cu numele lor si apoi cand o incaseaza dispar de la orice discutie

ce trib e ala care desi are cam o luna de cand exista si are jucatori numai peste 250 mii tine in trib oameni care nu stiu sa atace sau macar sa dea un fake nui ** de 1 e vorba de cel putin 90% din trib

ce trib e ala care isi abandoneaza oamenii cum fac ei dupa ce iau bagat la apa din cauza ca managementul tribului e varza?iati auzit si voi acum sa debarasat de nwoa ca de ceva stricat, acum sunt aia mici incepatori si e razboi partial si ca aveti noroc ca sunteti acolo etc
oricum bucurativa voi si incepatori vostri varza ca nu suntem langa voi , ca desi nu suntetem printre cele mai puternice triburi de pe lumea 9 , in comparatie cu voi, va terminam la fel cum iam terminat si pe astia cu gura mare din zona noastra sunteti ma slabi ca cel mai slab trib de pe lumea asta
adica locul vostru era sub limita vizibila adica 40000000000000000000
daca ma vede vre un admin il rog sa inchida tema razboiul nostru cu NWOA a fost deja castigat de noi in doua saptamni ,
uite si dovada:
Side 1:
Tribes: DACII
Players:
Side 2:
Tribes: NWO NWOA
Players:
Timeframe: Dintotdeauna
Cuceriri totale:
Tabăra 1: 5,818
Tabăra 2: 9,264
Diferență: 3,446
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 129
Tabăra 2: 37
Diferență: 92
Numărul total de puncte al cuceririlor:
Tabăra 1: 19,484,069
Tabăra 2: 45,861,870
Diferență: 26,377,801
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 820,313
Tabăra 2: 238,175
Diferență: 582,138

si le urez dragilor care fac ordinea modinala acum bafta in razboil cu GREAT,
si pentru domnisorl care zice de 7la 1
uitate amice e 92[noi]-0[voi] diferenta dintre sate zi merci ca vam trecut si pe voi cu alea 6 sate amarate ca sa nu se faca baietii din academie asa de rusine ca au reusit doar 30 sate sa ia in 2 saptamni
Side 1:
Tribes: DACII
Players:
Side 2:
Tribes: NWOA
Players:
Timeframe: Dintotdeauna
Cuceriri totale:
Tabăra 1: 5,818
Tabăra 2: 6,840
Diferență: 1,022
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse: