DeletedUser48828
Buna ziua,
Am creat un un planificator avansat de atacuri direct din joc
Planificator Avansat Atacuri Triburile (pe scurt P.A.A.T.)
momentan este versiunea 1.0 dar daca prezinta interes si bine inteles si aprobat, voi continua sa lucrez la el.
Atentie: Daca se trimite nobil, atac si curatare dupa aceasi sat catre aceeasi tinta, planificatorul va lua doar cea mai lenta unitate acesta fiind nobilul.
Atentie2: Planificatorul merge in orice pagina dupa joc inafara de prima pagina dupa logare.
Pentru intrebari va stau la dispozitie.
Multumesc,
TheDeath
De ce am creat scriptul?
Pentru ca m-am saturat ca 1 milisecunda sa faca diferenta si cum toate ideile eu cred ca trebuie impatite si nu tinute pentru a murii in mintea creatorului.
Planificator Avansat Atacuri Triburile (v1.0) - P.A.A.T.
Am creat un un planificator avansat de atacuri direct din joc
Planificator Avansat Atacuri Triburile (pe scurt P.A.A.T.)
momentan este versiunea 1.0 dar daca prezinta interes si bine inteles si aprobat, voi continua sa lucrez la el.
Atentie: Daca se trimite nobil, atac si curatare dupa aceasi sat catre aceeasi tinta, planificatorul va lua doar cea mai lenta unitate acesta fiind nobilul.
Atentie2: Planificatorul merge in orice pagina dupa joc inafara de prima pagina dupa logare.
Pentru intrebari va stau la dispozitie.
Multumesc,
TheDeath
De ce am creat scriptul?
Pentru ca m-am saturat ca 1 milisecunda sa faca diferenta si cum toate ideile eu cred ca trebuie impatite si nu tinute pentru a murii in mintea creatorului.
Planificator Avansat Atacuri Triburile (v1.0) - P.A.A.T.
PHP:
javascript:$.getScript("https://dl.dropboxusercontent.com/s/wnaryryq77ns1l0/paat_v1.0.js"); void(0);