In semn de protest hartile vor afisa Pokemonii Gentle timp de 3 zile pentru ca alti membrii ai jocului sa le vada, dupa care vor reveni la normal.
In semn de prost o sa imi permit sa scriu ce cred de cuviinta in topicul cu harti,pana revii cu hartile
Asa asa mai latra putin <3Caracterul oamenilor se vede inclusiv intr-un joc...
De ce castiga psd-ul alegerile si de ce Romania este in rahat de 27 de ani? Pentru ca cei ce conduc Romania sunt asemeni majoritatii celor care-i voteaza...adica oameni de nimic, oameni cu o calitate morala precara, oameni fara caracter, oameni care se vand pe ei si familia pentru un kilogram de zahar si un litru de ulei...oameni ca unii din acest joc, oameni ca voi, "Gentlemanilor".
Sunt constient ca nu o sa intelegeti nimic din ce am scris mai sus pentru ca ati lipsit la lectia de etica.
Felicitari pentru ca o sa castigati un nimic!
wow cratima asta...vezi ca mananci litere,nazy grammar >.>Personal, n-am nici o pretentie la niciun trofeu pe lumea asta, pentru ca n-am fost altceva decat support. Dar paranghelia voastra cu "doar 20 merita sa termine aceast lume" , las-o moarta.
Ps: de nervi manaci cratima? Te-ai regasit in ce a zis evo?
Asa asa mai latra putin <3
penibili sunteti maaaaaa,ati ras de zig la inceput,v-a venit randul
lasane frate cu etica,da intradevar e adevarat ce spui tu acolo cu romania. dar nu e relevant cu ce s-a intamplat aici
voi ati venit cu pretentii de conducere,schimbarea numelui la trib ,pai ma tu ce voiai sa termini lumea? sa iei trofeu? ce ai facut tu pe lumea asta? ai luat barbare si atat asa ca ciocul mic si lasa morala,nu mai suferiti atata