Nu ma pot abtine sa nu postez si eu .Aliat ai dreptate ,eram mici fara experienta pe triburi impartiti pe o gramada de k-uri dar oricand era vorba de un razboi il duceam cu zambetul pe buze pana la capat trimiteam aparare tot timpu cand era nevoie indiferent pe ce k era nevoie de el .Multi dintre noi nu stiam ce trimitem si de ce dar il trimiteam sa ii ofticam pe dusmani ca nu i-au satele.
Incetul cu incetul am crescut in valoare si am facut o treaba extraordinara pe aceasta lume.Nu are rost sa vorbeasca nimeni daca nu cunoaste , daca nu a facut parte din NOI ...
Joc de la inceput pe aceasta lume si am facut parte din tribul NOI imi aduc aminte cu mare placere de acele vremuri cand aveam zeci de razboaie cu triburi din top precum:Waroon ,Wanted,gloria,nato,dhmb,+sas+,C.K(condus de shotgunbeginner).,F.K(condus de davidcdd79),Leon(condus de black leon) si multe alte triburi pe care nu mi le mai aduc aminte dar au fost acolo luptand contra noastra.
AM jucat cu alt cont atunci si eram pe granita cu C.K imi aduc aminte ce fericit am fost dupa ce i-am luat primul sat conducatorului lor

) ajutat binenteles de bunul meu prieten pe care l-am cunoscut in acest joc , nu dau nume pentu ca s-a lasat joaca altii de pe contul sau.
Am ajuns in zona in care ma aflu acum dupa un schimb de conturi cu un prieten , am primit un cont foarte puternic pe atunci , am inceput sa fac recrutari in zona si multi din cei pe care i-am invitat nu mai joaca acum dar care au facut parte din noi in aceasta de la mine au primit invitatiile

)) (se stiu ei majoritatea imi sunt colegi in newage).Apoi m-am lasat nu am mai avut timp pentru triburi , am revenit dupa o luna la cererile fratelui meu care ma ruga sa joc pe contul lui ... am trecut prin cateva triburi dupa care am ajuns in NEWAGE si de aici nu voi mai plecat niciunde

.
M-am atasat de trib , de colegi este al doilea trib de cand joc eu in care simt cu adevarat farmecul jocului in care trimiti aparare colegilor sau atacuri dusmanilor zambind si nu suparat sau nervos sau plictisit "de ce trebuie sa ii trimit?" , "mai bine mai tarziu ca nu am chef acuma".. chesti de genu care le auziti la 70% din jucatori de pe l5..cam asta am avut de zis.