DeletedUser
Da Adex, este adevarat... dar nu prin contra argumente la ceea ce a spus primul din cei care dezbat asta am vrut sa specific.. daca facem o regula de genul asta si este un subiect care m-ar tenta in limita timpul as dezbate si eu
dar pt asta ar trebui timp de documentatie
Tocmai, dle, incercam sa nu "punem la dispozitie" timp de documentatie si ne intereseaza reactia spontana
mai mult, timp n-am nici eu aproape deloc. dar e distractiv sa ne "contram" pe un subiect fara a ne arunca si cuvinte grele-n cap, nu crezi ? (am zis bine, Adex ? mi-am pus cenusa aia de o cauti ? )
Fiind o tema unde spontaneitatea si parerile puternice sunt la ele acasa, va invit sa treceti dintr-una intr-alta fara limitari si sa analizam daca nu cumva "albul e un gri relativ", neh ? Inca o data, Adex, nu prea vad cum as fi putut-o spune mai bine. Plecaciune...
Cand eram mic si la scoala (incep o scoala si mare fiind, mama naibii... nu scapi de astea nici taiat, neh?) jucam un joc de cultura generala. Il scoteam pe unu' ghinionist in fata clasei si dadeam cu intrebarile-n el. Pe parcurs, din intrebari inchise sau cu raspuns specific, am trecut la dezvoltari pe subiect, cu argumente pro si contra. Cam asta mi-ar placea sa facem si aici. Veniti cu teme si haideti sa vedem de unde scoatem argumentele. "Job"-ul meu e sa va conving de contrariul oricarui argument. So ? Doritori ?