*rambo*

  • Autor subiect DeletedUser14300
  • Data de început

DeletedUser14300

un ultim gand, o lacrima...ADIO!

azi, 6 martie colegul nostru Andrei, ne-a parasit...a refuzat sa mai lupte pentru viata lui si a plecat dintre noi...!
 

DeletedUser

Andrei, vei ramane mereu in amintirea mea.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa te aseze intre cei buni!
 

DeletedUser

A stii sa-ti iei ramas bun de la cineva,e un mod de a pastra ceea ce ai trait.Iar unele clipe,au gustul eternitatii.
Sunt convinsa ca Andrei va ramane in amintirea multora.

Supremul adio, ultimul rămas bun.Cuvintele sunt farame de nisip spulberate de vant,in fata cruntului adevar..
 

DeletedUser

sunt lipsite de continut toate cuvintele. am interactionat putin cu el. ne-a fost un coleg discret, dar atat de prezent ca il simteam aproape fizic. e atat de nedrept totul mai ales cand cei secerati sunt atat de tineri. drum bun andrei, sa ne luminezi mintile intunecate de acolo din ceruri...
 

DeletedUser

Cuvintele ma parasesc, nu se pot spune prea multe oricum. Regret ca ai plecat asa de tanar dintre noi, dar sunt recunoscator pt ca ne-am cunoscut. Iti voi aprinde o lumanare si ma voi ruga pentru tine. Drum bun prietene.
 

DeletedUser

*Rambo* pe adevaratul sau nume Rambela Andrei Ilie, avea 19 ani si locuia in Sibiu. Viata i-a fost indaratnica inca de la frageda varsta de 3 ani, cand tatal i-a parasit pe el, fratele sau mai mic si mama sa. Singurul venit care-l aveau era un salar mizer care nu acoperea necesitatile lunare si intretinerea. Cand a aflat de boala, a inceput o cu totul alta aventura si o crusa contra cronometru, intr-o incercare disperata de a salva viata unui baiat batut de soarta. Desi suma necesara de 100.000 euro, parea fabuloasa, au fost oameni care au incercat sa-l ajute si cu ajutorul lor Andrei a reusit sa ia tratament si sa mai lupte inca o perioada cu boala ce-i manca tineretea si in final viata. Totusi, in ciuda eforturilor si in ciuda viontei sale de a trai, Andrei a cazut prada boli si in regretata data de 06.03.2011 , a parasit acesta lume si din pacate si pe cea fizica. Va ramane mereu in amintirea Crazy.

Andrei

2010092802teledonandrei.jpg
 

DeletedUser9806

Odihneasca-se in pace !
Martie este inceputul primaverii, un inceput pentru multe ...
Andrei a ales sa inceapa un alt drum undeva acolo sus ...
 

DeletedUser

:(Cu parere de rau din partea tribului WANTED sincere condoleante familiei, sincere felicitari prietenilor care au fost alaturi de el pana in ultima clipa, promit ca o sa avem grija sa nu fie uitat.
 
Sus