DeletedUser
Se pare ca da, lumea a inceput pe 26.04.2012, insa conditiile de victorie sunt de a detine 70% din satele, din ce am observat la lumile nou deschise, cerinta este de 85% din satele active.
Foarte ciudata aceasta setare ..dar asta e...Cum in prostia lui a grait si sigman, daca cele 18000 de sate TSL ar fi ale unor conturi active, soarta lumii nu ar fi nici pe departe jucata..Dar cum nu este, nu are rost sa mai discutam..
Pe .net am avut de ales intre 85 , 90, 100%, asta in comparatie...
*Wizardj esti sigur ca l-ai vazut pe vndhl din toate pozitiile ?
Cand am zis ca cei 2 va bate la fund, m-am gandit la toata activitatea lor, pe ce lumi au jucat si cam ce au facut .
* Ma zafy ..esti saracu cu duhul sa mor... Cand am zis ca esti un nimeni ca jucator, se intelege ca esti asa un jucator mediocru care nu a facut mai nimic notabil pe unde a fost
Ti-am zis , zi cu argumente ce ai facut tu pe lumea asta, cu ce te-ai remarcat, poate te-ai remarcat pe alta lume sa imi dau palaria jos..Zici ca ai jucat e l7,. tu vezi ca nici acum nu sunt curios sa imi zici cine ai fost ?
De mine cred ca isi aduc aminte multi, nu de alta sigman asta sta de atata frustrare cred ca intra pe toate lumile unde vede TSL si opteron
Degeaba ai omule peste 50 de ani sau cat ai
Nu vezi ca de frica nici nu zici pe ce cont ai jucat aici sa nu te faci de ras ???
Se vede ca ai trait atata timp in comunism, imbarligi fara numar.... Eu zic ca am jucat pe .net ca si trib, tu spui ca si tu ai familie si servici
Eu zic ca am fost nevoiti sa facem diplomatii cu cine a mai ramas pe harta, tu imi zici ca de ce nu am reusit sa facem diplomatie cu un trib puternic si de incredere.. Pentru ca nu exista mai pierdutule in spatiu
Acu ai tupeul sa imi ceri sa joc si pana la capat
Vezi-ti mai nene de pensie, aici nu ai ce glorie sa capeti