DeletedUser
ce gest urat, eu unul am vazut tribul Lethal un trib serios...dar se pare ca se tin de lucruri necurate...oricum asta e, roata mereu se invarte asa stiu eu ca este o vorba
nu toti sunt corecti...
nu toti sunt corecti...
Colegul meu cand a vazut ca acest jucator(pandelu) are sitter din Lethal a facut asta:
10.07.
17:54 pandelu a fost concediat de către cristib81.
Apoi a dat circulara aceasta:
Trebuie sa mentionez ca nu stiu exact ce jucator a fost sitter. Dar l-am intrebat pe cristib81 cam ce jucator tine mine si a spus ca ar putea fi Warzone. .
Orcum faptul in sine conteaza...
ce gest urat, eu unul am vazut tribul Lethal un trib serios...dar se pare ca se tin de lucruri necurate...oricum asta e, roata mereu se invarte asa stiu eu ca este o vorba
nu toti sunt corecti...
Warzone., eu nu voi mai intra in polemici cu tine. Te respect ca pe orcare jucator...dar doar atat. Pentru mine acest subiect s-a incheiat aici.
PS: faza cu circulara, a fost trimisa doar condcueri...am uitat sa specific...scuzele mele...
Multa bafta!
Bine ca ti-ai dat seama ca vorbesti prostii... acuma te retragi din acest subiect .
Bafta si voua .
Orcum Lethal este mai tare si mai mare ca ~~SR~~(ahhh da, si conducerea e mai buna)...bafta pe viitor!
Are rost sa mai discutam ceva?
Orcum Lethal este mai tare si mai mare ca ~~SR~~(ahhh da, si conducerea e mai buna)...bafta pe viitor!
cat de mult regret ca m-am lasat de lumea asta inainte de a incepe joaca adevarata,dar ca si pe eddy,ma preocupa mai mult viitorul meu decat acest joc.abia astept sa vada si MoH cu ce se mananca jocul asta cand cei din Lethal vor reveni in forta.iar daca voi avea ocazia si eu sa revin in Lethal,o voi face cu mare placere
Warzone. , cred ca *n0ob* a fost destul de politicos cu tine si nu te-a jicnit...si acei jucatori de pe K46 doar acuma au vazut ca nu au ce ataca? a sau scuze, au stat la umbra in tribul nostru, au facut armata alea alea si au plecat...noi nu am adus comentarii aiurea conducerii din Lethal ca este praf sau cum mai spui tu sus...
oricum pana la urma este doar un joc...nu putem fi toti egali sunt fel si fel de oameni
Ce sa'ti povestesc si tie! Alt viteaz... cu gura.
Warzone. , cred ca *n0ob* a fost destul de politicos cu tine si nu te-a jicnit...si acei jucatori de pe K46 doar acuma au vazut ca nu au ce ataca? a sau scuze, au stat la umbra in tribul nostru, au facut armata alea alea si au plecat...noi nu am adus comentarii aiurea conducerii din Lethal ca este praf sau cum mai spui tu sus...
oricum pana la urma este doar un joc...nu putem fi toti egali sunt fel si fel de oameni
Ce sa'ti povestesc si tie! Alt viteaz... cu gura.
Multumim
rog un admin sa inchida aceasta tema,se pare ca cei din sr si moh fac atata spam unde nu trebuie incat trebuie inchis....se discuta alceva in afara de razboi
Trebuie sa te anunt ca Warzone. a inceput totul...in fine!