DeletedUser
Nu sunt rau, chiar il apreciez, este cred cel mai bun internist de pe joc. Respect!
ehhh, te inseli...cu "cred"
Nu sunt rau, chiar il apreciez, este cred cel mai bun internist de pe joc. Respect!
Haideti ma sa jucam si lasati naibii vorbele mari.Jucatori cu experienta sunt cu duiumul,unii sunt oportunisti ai hartii si ajung cu puncte si sate multe,iar apoi invata pe parcurs triburile,altii care se pricep nimeresc in zone de rahat si raman niste anonimi pe alte lumi.Nicio lume nu e ca alta,cred ca sunt doar un cerc restrans cei care au rezultate admirabile pe fiecare lume pe care joaca,iar pentru aia toata stima!
App,legat de joc,Myostis,tu care aveai experienta mai mult decat tot tribul la un loc,cate organizate ai facut pe SlackerusSupremus si ai ramas cu buza umflata?))))))) a facut ala azi iar 2kk la OD si n-ati luat un sat macar..Asta numesti tu trib,WAL?)) Sunteti o gluma prietene, ai colegi care au milioane de puncte pe lumile voastre unde sunteti mari smecheri si nu e in stare sa trimita curatari+trenulet+ sprijin decat in cateva minute adunat?))))))))))