DeletedUser
Tu iti depasesti atributiile de la o vreme. Sau nu-ti cunosti atributiile!!! Daca vorbim despre paduchi ,singura explicatie logica pe care mi-o permit in cazul tau este ca ai fugit prin TOM ca paduchele . Ma insel oare?!!! Daca te uiti peste membrii tribului GAURA , 4 la numar si vai mama lor( poate ca suntem paduchiosi daca ne raportam la triburile de pe harta) nici unul din ei nu a fugit ca paduchele pe la altii . Si nici nu o sa fugim pt ca ne doare la bascheti ..Stiu ca paduchii sunt mari iubitori de caldura. In Gaura este frig, inca n-au inventat astia paduchi rezistenti la raceala mea ...lol
Stiu, este o gluma proasta asta ,dar trebuie s-o halesti
E posibil asa ceva Stelica?!!! Paduchiosii astia din Gaura ,asa cum zice cumatrul Spawn15 mai sus despre GAURA sa ia un sat de la tribul de pe locul 3?!!!! Nici acum nu ai inteles ce reprezinta GAURA, nu-i asa?!Hihihi[/I][/B][/COLOR]
Offf...offf...ce fac oamenii cand se simt ofensati....e doar o vorba..nu v-am facut paduchiosi..dar daca va mananca capul...asta-i alta treaba =))))
Am fugit in TOM ca imi era frica ca ma innobileaza spartacus intern...nu ca am fost recrutat acolo...m-am rugat de ei..le-am oferit resurse...si PP-uri...multe PP-uri...si asa am ajuns eu acolo. Asta s-a intamplat dupa ce am fost alungat de zeii din Arena si lasat pe drumuri fara trib...chiar nu eram intemeietor care si-a dat demisia...si chiar imi era asa un pic de teama de un singur membru din TOM intre 20 din Arena =)))