DarkAngeL.SpeeD?
member
- Scor reacție
- 98
Sau ce pozitie ,ar mai fi mers .cam greu cu imaginatia ,huh ?sau suntem limitati ?
1Gr, lasa profesorul de Razvan sa se simta si el bine
Sau ce pozitie ,ar mai fi mers .cam greu cu imaginatia ,huh ?sau suntem limitati ?
Parte 1:
Triburi: AoW, AoW II, L M S, -SOL-, SA
Parte 2:
Triburi: *Sexy*
Timeframe: Dintotdeauna
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 6
Tabăra 2: 1
Diferență: 5
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 13,782
Tabăra 2: 419
Diferență: 13,363
Merge bine razboiul asta
Daca nu s-ar mai baga "smecherii" din Grupul pe noi, am avea si noi un razboi la nivelul nostru;
Nu inteleg de ce mai jucati aici ? pentru ce ? sa ne cresteti satele
hai nu fii rau )
Nu-s rau dar cica nu ii lasam in pace: "Daca nu s-ar mai baga "smecherii" din Grupul pe noi, am avea si noi un razboi la nivelul nostru"
Pai ar fi mers foarte bine "sau ce pozitie ? " ,in niciun caz "sau ce ?"
ce e cu topicul asta?
Ti'am mai zis ,esti intro mare criza de imaginatie
Ce inseamna "intro" pentru tine ca eu n-am auzit de cuvantul asta ? ) As incerca sa-mi imaginez dar tocmai tu ai spus ca sunt in criza la acest capitol
N-au voie astia mai mici sa-si declare razboaie de tine sau care-i problema ?
Puyutzuxd, crezi ca e asa usor sa te razboiesti ? )
[M] nu-si permite sa iasa din k45 . Asteptam si noi sa creasca barbarele din k-ul nostru ca mai mult nu putem
Daca noi nu miscam nimic Grupul de ce ar misca? Si ei ca si noi trimit resurse-n barbare ca sa creasca mai repede ) Bine ca intre timp mai si analizeaza harta ,se uita de noi recurtari ) Aveti grija de jucatorii mari ca s-ar putea sa ramaneti intr-o noapte fara ei
cauta pe google ,daca ti se pare ca am gresit cand am scris legat .s'ar putea sa ai surprize
ps : eu am vrut sa scriu asa pentru ca mai marii din ministerul educatiei au aprobat ...da' nu'ti mai zic nimic .ia si cauta ;iar daca nu vrei ,taci
Gaby este unul dintre purtatorii nostri de cuvant pe extern, el are timp si de palavre )
Daca este asa precum spui tu, desii cam asta este purul adevar dincolo de sarcasm, aveti voi toti astia "mari" foarte multe de invatat de la neinsemnatii astia mici de la margine !
Loc | Trib | Membrii | Puncte | Sate |
12 | L M S | 28 | 91,694 | 42 |
15 | AoW | 21 | 65,268 | 29 |
35 | AoW II | 14 | 10,353 | 15 |
24 | -SOL- | 23 | 22,512 | 24 |
Loc | Trib | Membrii | Puncte | Sate |
7 | L M S | 27 | 218,688 | 85 |
9 | AoW | 30 | 121,023 | 54 |
20 | AoW II | 26 | 32,671 | 28 |
17 | -SOL- | 28 | 50,565 | 32 |