baD rullz
member
- Scor reacție
- 98
Pentru tine trebuie sa fie o setare la TW ca sa iti facem o statistica intre tine si barbare de 2 k
Ursule nu te potolesti deloc ) In scurt timp vad vacanta si pe contu' asta
Pentru tine trebuie sa fie o setare la TW ca sa iti facem o statistica intre tine si barbare de 2 k
I-ati seminte si o bere, un fular cu asediu&Back&cnoobs si anti kzfs si monroe, pune-te in fotoliu si lasa-ne. Pe parcurs mai schimbi fularul cu asediu, back,cnoobs, cum schimbi si triburile care dispar. Ala anti kzfs si monroe poti sa-l pastrezi ca triburile alea raman. N-ai ce sa pierzi . Poate niste barbare crescute. Ador conducatorii sau fostii conducatori fara trib care tipa "Inainte!" si ei fug inapoi sa creasca barbare in timp ce spun ca ei nu joaca. Bafta la joc, daca joci. daca nu...bafta la seminteEu nu joc am specificat de la inceputul lumii ) Dar e greu sa folosesti functia Search sau sa vorbesti in necunostiinta de cauza )
Ps: Toata satele mele sunt pe aparare si sunt trimise sprijin
Nu inteleg de ce sunteti atat de hatteri unii si nu stiti sa va comportati si sa respectati atat pe timp de pace cat si pe timp de razboi ... trist
Ps: Frumos organizat pe wetkitty
Amin
E 4-1
Mai avem timp sa pierdem sate
N-am nevoie de bani,n-am nevoie de compasiune din partea voastra..Sunt aici de distractie,de amuzament..
Tu nu esti decat alt robot care aspira spre imposibil
Daca tu joci aici eu dau stergere cont =)))
Dragule, nu trebuie sa mai joc si acolo ca sa iti arat ca tu n-o sa ma scoti de pe harta asa cum mi-ai promis. Sa iti aduc aminte ca pe lumea 36 mi-ai luat doar un sat care l-ai pastrat...hm...10-15 secunde?
chiar trebuie sa urmarim aceasta discutie intre 2 fosti amanti care s'au certat si acum isi spala rufele in public ???
Da. El etu fiind alt spamer.
tu fiind alt spamer.