DeletedUser40047
in general ma refer ca mod e un carnat, nu ma refere-am la mezelul respectiv, ci la alecva 
Om vedea ce va fi de maine incolo![]()
Parte 1:
Triburi: T.L.S.
Parte 2:
Triburi: HEAD
Timeframe: Dintotdeauna
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 5
Tabăra 2: 3
Diferență: 2
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 35,278
Tabăra 2: 18,823
Diferență: 16,455
Mda ai dreptate sunt varza...
macar avem cu ce ne lauda
am mai auzit o scuza la fel de penibila si pe l19, dar numai stiu de la cinerotits in orice caz, semanati cam mult ei, probabil veti avea aceeasi soarta daca ar fi sa dau un pronostic
si stai linistit ca prin r.s sunt oameni destul de bine realizati profesional, nu suntem gunoieri, muncitori al pompe funebre, carausi sau alte meserii onorabile cum practica unii din "prieteni" nostri de pe l24)
Ar trebui sa-ti dau paste cu niste circulare si niste conversatii de e forumul lor, sa te convingi singur. Si ce sa-ti spun ... 5-3 raportul satelor .. PFFF conduc detasat.....![]()
Parte 1:
Triburi: T.L.S.
Parte 2:
Triburi: HEAD
Timeframe: Dintotdeauna
Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 5
Tabăra 2: 3
Diferență: 2
Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:
Tabăra 1: 35,278
Tabăra 2: 18,823
Diferență: 16,455
Mda ai dreptate sunt varza...
ar fi bine sa aratati ce puteti de cat sa comentati...ma plictisesc comentariile voastre..ca sunt varza, sau nu stiu ce..ati luat niste sate de la inactivi si va dati mari jucatori de triburile...HEAD Inamici învinşi: 9.230.276 si TLS Inamici învinşi:13.562.645 si suntem mai mici ca voi)
...mai recrutam....cei ai recrutat ma...pe acei care iar striga dupa invitatii inapoi, te crezi ca ai invitat mari jucatori...fa treba pe o lume si apoi mutate pe alta, nu dupa ce vezi ca nu-ti merge incepi sa te dai pe 25...si ce a facut ARMS...tot nimic si ce face si HEAD...stau pe numai recrutari de copii...
![]()
poate ca sunt noob pe langa alti jucatori, acei nici nu se dau ca sunt mari jucatori cum o fac noobiii adevarati...syryus daca stiai ce jucatori ai nu-mi furnizau informatiile de la tine din trb![]()