DeletedUser38225
Eu zic ca sunt undeva in top 25( in trib) si cresc, cauta-ma atent
http://ro.twstats.com/ro24/index.php?page=player&mode=conquers&type=gain&id=938090
Eu zic ca e asta...Si-a unit conturile si se crede tare
nu stiu daca e intemeiat sau nu..foarte multi jucatori au tendinta de a profita la maxim de o perioada pe care ei o considera de succes in "cariera" lor tribala..depinde doar cum intelegi sa profiti de un astfel de moment..si eu am facut greseala pe care o faci tu acuma..candva,pe l13,ma credeam vreun galactic,si ma bagam ca musca in lapte in discutii care nu ma priveau..vezi doamne,faceam parte din =Nbz=,si mai eram si in top..cu ce crezi ca m-am ales?cu multi dusmani,certuri de 2 bani,si o "faima" pe care numa eu o vedeam..nu zic sa nu mai postezi deloc..nu trecem de la o extrema la alta,da nu are sens sustii singur punctul de vedere a unui trib,fara a fi implicat cu adevarat in organizarea lui..atata tot..
stirbule,nu erai tu ala din nwo,de pe l19,care si-o fura de la ~MTH~ ?
S-a discutat si lamurit deja cine sunt si pe ce cont joc,cat despre razboi...bravo, sunteti mai buni, tineti in cont. statistica in favoarea voastrastirbule esti rang 2 dupa NMircea zis si yingyang
Momentan R.S conduce .... asa ca maretul "trib" (se poate numi trib ? nu conteaza) MOD a fost nevoit sa faca aliante peste aliante + pna-uri ... M-ghot,fear,bb... daca pe noi fuziunea cica ne-a facut mai "puterinici" pe voi razboiul asta va facut mai slabi ? :| defapt da ii primul vostru razboi si este si normal sa va tremure putin ....